Marcadors

Dashing 90

Noms alternatius: Lihie 90

90a Dashing en línia - joc de navegador gratuït creat per la inspiració de la sèrie "Brigada". Aquest joc Dashing 90a en línia és el simulador socioeconòmic, transportant al jugador en el món del passat recent del nostre país. Temps de la corrupció, la destrucció i el caos. Un es veu obligat a buscar una vida millor pel seu compte, actuant els mitjans per assolir els objectius.

Dashing joc en línia 90a on l'acció té lloc en una ciutat virtual, que es divideix en zones d'influència de les colles, cadascun dels quals s'especialitza en un determinat tipus d'activitat delictiva. La seva tasca en aquest joc és sobreviure i augmentar gradualment la seva autoritat, per tal d'esdevenir l'amo de l'ombra, com a resultat de la ciutat i tant com sigui possible per a romandre en aquest lloc. Vostè pot jugar el joc en línia Dashing 90a i unir-se a un dels grups que s'implementen en l'àrea penal, que t'agrada, o seguir el seu propi camí i organitzar el seu negoci en el joc, l'obertura d'una casa editorial, que participen en el comerç, la venda d'armes i és a dir, , O ajuntar una banda i fer xantatge.

Requisits mínims del sistema: Connexió a Internet de 64 kbit / s, instal · lat Adobe Flash Player 10, RAM - 1 GB d'espai en disc dur - 512 MB.

Per iniciar el joc requereix la inscripció en el Dashing 90 joc.
90a Registrar Dashing de diverses maneres: pot introduir a través d'una de les xarxes socials que ja estan registrades. Si no, es pot fer ús de la seva adreça de correu electrònic. O registrar-se al portal utilitzant el nom (en virtut d'aquest se li conèixer als altres jugadors en el joc), la seva adreça de correu electrònic i contrasenya. Dashing en aquest registre 90a serà completa.

Des del principi del joc et fiques a la zona neutral. Si no desitja seguir una història i no va triar el paper d'una de les bandes de militants, per tal d'adaptar-se al joc i guanyar experiència, és desitjable obtenir informació dels caràcters de l'ordinador.
No descuidis l'entrenament i no per elevar el seu nivell, en base a una fàcil victòria. Inicialment, tot el mateix s'ha de fer almenys una tasca fàcil, augmentant així, les seves característiques i habilitats.
Tancada personatge i jugar el joc en línia Dashing 90 pot estar en qualsevol lloc, incloent el territori dels altres grups, però ha de tenir molta cura, ja que el personatge pot atacar en qualsevol lloc, fins i tot durant la tasca. Posteriorment, guanyant prestigi i diners, vostè pot comprar o construir-se una casa i començar a establir el seu propi negoci. Aquesta és la característica més interessant del joc: aquí els jugadors poden jugar Dashing 90 localitats i ampliar i canviar la seva aparença. Vostè pot construir cases, botigues, oficines en zones especialment designades. Poden ser utilitzats o venuts en una subhasta.

Molt interessat en aquest joc, els hotels bàltics baralla - amb multijugador simultani accions planificades. És a dir, en una batalla a alguns jugadors poden participar al mateix temps, els jugadors no fan moviments en una seqüència estricta, mentre que hi ha una oportunitat per canviar el curs de les armes de batalla de l'elecció, o una combinació de cops.
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more