Marcadors

Lineage 2

Noms alternatius: L 2

Precuela milions RPG favorit «llinatge» - Lineage 2 joc en línia molt ràpid també va guanyar el favor dels videojocs. I tant! Més personatges, més armes i armadures, monstres i caps, gràfics millorats i una jugabilitat actualitzada - en Lineage 2 en línia que vostè no ha d'agafar a mi mateix pensant que "tot això ha succeït."

Per donar-se d'absorbir aquest nou i inexplorat món de fascinació, que necessita per obtenir el teu compte. Volem cridar la seva atenció que ofsayte Lineage 2 inscripció en línia no es porta a terme. Això es fa en el costat del servidor, cal demanar ajuda al "Llinatge de registre 2" i us apareixerà una llista de servidors (oficials i no realment) que ofereixen el servei de "la inscripció en el joc Lineage 2."

Així doncs, si vostè s'ha registrat amb èxit i pot jugar el joc Lineage 2 en línia, és el moment de crear el teu personatge. Races en el joc és encara cinc, però les classes es van tornar més - ara hi ha vuit. Però anem per ordre. Jugar Lineage 2 puguis en els orcs com els éssers humans (persones), Nans, Elfs foscos o més clars. Raça de les persones, per descomptat, la majoria numèrica i oferia les següents classes - Batalla mags, nigromants, invocadors, Metges i Ajudants. Almenys numèricament, però la carrera més útil - Gnoms. Són recursos ordena els ignorants, armes o artefactes rars, per descomptat, pels diners i compartiran amb vostè. Hi ha dues classes - Armers i cercadors de recursos. La cursa més forta - Orcs, que va lluitar per la seva majoria jugadors "experimentats" Lineage, té quatre classes: Destructors, Poderós Senyor i demanant una baralla. Raça Llum Elven - raça belles criatures. Aquest senyorials, ràpids i interessants personatges, que són prou forta per anar a l'enemic, però el seu caràcter pacífic en general s'oposa a la violència. A la llum elfs joc de carreres de Lineage 2 Online ens ofereix una opció de set classes de cant - Espasa, Cavaller de la Singing encanteri Altar Plana Runner Silver Hunter sergent Oracles i Summoner. I finalment la raça bandejada Elfs Foscos adoren a la deessa poderosa i despietada Shilen és que hi ha sis classes - Shillien Knight Sword Dancer, Dark Runner, llançant encanteris, i el suboficial fosc Summoner Shillien Oracle.

Definit d'aquesta varietat de personatges, les seves característiques i habilitats abans de jugar el joc en línia de Lineage 2, no us oblideu de venir per amunt amb el nom del seu heroi, que es mereix, i per crear un retrat, igualant la seva carrera. I, per descomptat, el sòl - no hi ha restriccions per a les dones, les oportunitats per a tots els caràcters són iguals, sense importar el gènere. Amb vista al futur, desvetllar el secret sobre l'aparença del teu personatge - en el futur serà capaç de comprar un poció especial que pot personalitzar l'heroi (però només l'aparença).

Sens dubte, Lineage 2 joc en línia per a la qual no hi ha compassió a desprendre de la seva realitat. Aquest món està realment captura - gameplay, imatges sorprenents habilitats, armes, equips, inventari. Per cert, pel que fa als tres últims paràgrafs - el nouvingut només tenen un estàndard per les seves armes de classe i articles necessaris per a la recerca (i la mateixa - l'armadura en ell). En el futur, com el bombament de l'heroi, vostè serà capaç d'aconseguir que la munició més greu. El cost és probable que cridar la seva atenció sobre el fet que totes les armes, armadures i altres articles, com una joieria de moda màgica tenen els anomenats nivells límit tobish Grady a la qual poden ser utilitzats.

A més de tot això, m'agradaria fer una mica més de detalls, sense els quals juguen Lineage 2 no seria tan interessant. Per exemple, disponible per entendre el sistema de karma, o clans en etapa de desenvolupament (fins a 5 nivells), o ... oh, és difícil ser objectiu per al joc, que no respires exactament! Així que va acabar amb l'opus i suggereixo que aprenguis sobre de tot.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more