Marcadors

Lords i Cavallers

Noms alternatius: Lords i Cavallers

Senyors i cavallers en línia multijugador gratuït - medievals temes joc d'estratègia. Podeu tornar a un passat llunyà i establir el seu imperi, que sota les accions correctes creixerà i prosperar ràpidament. Al principi, et tanquin a la possessió dels residents de la ciutat a causa de les condicions de l'hàbitat inapropiats. A les terres assignades a trobareu una seques cases buides de camp i fins i tot una banda de soldats-miserables buscant. Tot sembla bastant depriment - però no s'espanti! No només amb el temps posar tot en ordre i construir un guerrer poderós exèrcit, que també estan ben entrenats, i vostè ha posat una infraestructura urbana nivell adequat i expandir el seu territori. De la seva diligència depèn de si guanyen una reputació entre els altres senyors i em puc sentir veritable amo de la fortalesa medieval. El futur del seu imperi és a les teves mans!

Reproduir Senyors i cavallers com sigui possible en el navegador i en els telèfons intel · ligents i tauletes PC. Requisits del sistema són realment mínimes. Adequat per ser una plataforma d'aquest tipus: iOS 4. 3, Android 2. 2. El més important - l'accés a Internet. Projectes de la companyia són sempre diferents accessibilitat XYRALITY GmbH i senyors i cavallers joc no va ser l'excepció. Per procedir a la jugabilitat que haurà de crear un compte. Senyors i cavallers registre - està omplint alguns camps, a saber, e-mail i la seva contrasenya, així com l'adopció de les normes d'ús i política de privacitat. Això és tot, el negoci és literalment un minut!

Es va unir a les files de la comunitat activa del món del joc, et trobaràs aliats fiables i lluitar amb enemics dignes. Per als que seran senyors i cavallers juguen se sent l'escassetat de candidats. Després de tot, molts altres usuaris són potencialment seus oponents. Pel que fa a companys, que ha de ser capaç de trobar. No es pot confiar en el primer que arriba, aprendre a reconèixer les intencions dels senyors feudals, es trobarà en el seu camí. Unint-se a l'aliança serà capaç d'explorar i capturar les terres veïnes. Però en la cursa per a la presa no us oblideu de supervisar les seves pròpies capacitats defensives. El seu país no està immune als atacs, i qui sap qui vindrà a la ment a envair teu bé. Per cert, l'ús de les oportunitats tàctiques i estratègiques és un dels principals factors que influeixen en la victòria en les batalles més acalorades. I, per descomptat, l'exèrcit fiable. La creació de grups, vostè ha de tenir cura de que consten les diferents unitats. Com que cada un d'ells els seus talents i habilitats que seran útils en diferents situacions que es presenten en el camp de batalla.

Què més es necessita per a la prosperitat de l'imperi, de manera que els recursos suficients. Senyors i cavallers juguen - llavors constantment preocupar-se per l'extracció de recursos i mantenir les existències sota supervisió. Senyors i cavallers joc ofereix l'oportunitat d'utilitzar els següents recursos: fusta, pedra, mineral, coure, plata, or. Es serveixen categoria separada. Tingueu en compte que els residents de la ciutat poden ajudar de diverses maneres per créixer i desenvolupar-se. Així ajudants alegrement assumeixen la seva missió tan aviat com l'ordre d'ells. Ells poden fer front brillantment amb treballs lucratius. Bé, anem a dir, per organitzar exuberants festes al castell o per organitzar fires. Serà útil per instruir els científics a desenvolupar noves tecnologies. Per exemple, qui no vol tenir uns vehicles militars fresc? La resposta és òbvia, pel que els seus científics es reuneixen a la biblioteca i donar-los un treball. Gandul Res, deixar que es beneficien!

Val la pena esmentar sobre la construcció d'edificis. Total de 13 ha d'estar al seu castell. Cada objecte de la seva missió. Així, la Ciutadella, l'Arsenal Tavern, Biblioteca, Fortificacions, Mercat, Granja, Woodman, Material Fusta, Pedrera, Mina de Pedra de materials, Ore Magatzem - tots són part del seu ésser. No oblidi que els edificis han de ser millorats, si vostè vol que realment era un bon jutge.

Responsabilitats del titular d'una fortalesa medieval, i realment moltes coses que vostè no tindrà cap moment lliure! Però senyors i cavallers juguen en línia tan interessant que totes aquestes preocupacions seran només agradable. Vols diversificar el seu temps d'oci - quin és el problema? Senyors i cavallers xec esperant. Gaudeix de la diversió de joc!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more