Marcadors

Paradís Perdut

Noms alternatius: Paradís Perdut

Lost Paradise en línia - fantàstic joc multijugador gratuït amb les batalles tàctiques incrementals exigents aplicacions. Vostè es trobarà a les grans localitats i PVP sense fi defensarà el seu dret a existir. La lluita té lloc entre els terrícoles i els extraterrestres de forma inesperada. Vostè tindrà milers de potencials oponents! Mentre la trucada pot llançar únic jugador real. Mobs en el món del joc, simplement no ho fa. Els esdeveniments se succeeixen en l'espai de tres dimensions, el que crea un sentit de la realitat. Coneix l'enemic pot estar en qualsevol lloc a la terra, sota terra, a l'aigua, a les ciutats, boscos o deserts. Joc LP t'ensenyen a prendre decisions importants, per sentir i per coordinar la lluita, a cooperar amb altres jugadors i llençar desesperadament la batalla més calenta. Però no tothom en la història del joc es redueix només a la guerra. Vostè també pot ser capaç de descansar entre batalles i fins i tot fer coses bastant pacífics. A més, a partir de Perdut Paradise es pot jugar per fer amics o fins i tot es casa precipitadament. No et perdis l'oportunitat de passar el seu temps lliure amb molt de gust!

Abans de submergir-se en el remolí d'aventures inoblidables, ha de crear un compte. Sobre la possibilitat de descarregar el client del joc es va informar a finals dels creadors del projecte. Perdut Paradise registre es porta a terme de la següent manera:

- Acord Presa. Administració se centra en els usuaris és que si vostè no està d'acord amb les regles, és millor no crear un compte;

- Omplir el formulari d'inscripció: nom del jugador, correu electrònic (amb confirmació), la contrasenya (amb confirmació)

- Seleccioneu l'idioma desitjat i especificar la zona horària correcta,

- S'introdueix el codi de confirmació d'inscripció - dues paraules que veus a la imatge.

Juga el joc en línia Lost Paradise puguis en el cas que l'equip compleix els requisits mínims del sistema:

- Sistema operatiu de Windows XP/Vista/7;

- Processador Intel Pentium G620 o AMD Athlon II X2 250,

- Video NVIDIA GeForce GTS 450 o ATI Radeon HD 5750;

- 2 GB de RAM i 3 GB d'espai lliure al disc dur.

Així doncs, vostè acaba de començar a jugar Perdut Paradise i la primera cosa per recordar - vostè ha d'apuntar a la singularitat del personatge. El seu heroi, gràcies a les enormes possibilitats que estan disponibles per a cada usuari, pot fer únic. En el poder de canviar tot, des de l'aparença i caràcter estableix la llar del seu caràcter i rendiment de combat. Sense descans bombat, per descomptat, si vostè vol tenir èxit en aquest món fantàstic. Amb el temps vostè estarà disponible no només armes de gran abast, però molt més. Per cert, respecte a les armes que se li dóna tota una gamma decent. Jugar Perdut Paradise El faràs, utilitzant tant comuns a ambdues races armes com ara granades, escopetes, mines, ganivets, Taizer i especial per a cadascuna de les races. Disponible per als terrícoles "sense banyes", "cendra", "Asp", "Skif", "Blackbird", i per als Wanderers - "Julie", "Balam", "Kabbah," " Chakka "" Pulaha ". Relativament armadura també triar què ho farà. Suavitzar el cos del personatge i vostè només ha de fer sense vestit fiable. Earthlings utilitzen PES "Orlan" armadura pesada "Dzhaganat" armadura lleugera i "Kraken". Wanderers prefereixen usar o armadura "Nunkul" o pesat vestit d'armadura "Bach-Pac" o PES "Shukpi."

Com t'hauràs adonat, fins i tot en el començament de el jugador ha de prendre una decisió important per a qualsevol persona a unir-se. Com ja s'ha esmentat, hi ha dues carreres. ¿Va a estar al costat dels Terran o limiten amb els Wanderers, amb això, en principi, i dependrà de la sort. El punt important és l'elecció de les embarcacions. Vostè pot convertir-se en un mestre del combat cos a cos i aprendre snipe insuperable, i gestionar vehicles de combat sorprenents.

Joc Perdut Paradise implica l'extracció de recursos. Per cert, tothom té l'oportunitat d'obtenir el meu en el seu poder i obtenir un bon benefici. Però l'amo de la mina ha d'estar sempre en guàrdia. Hi ha un joc que desitgin a les escombraries. No li doni als odiats enemics! Com menys el dany a l'equip durant la baralla, més recursos s'obté.

Ja en la fase de proves, el joc és capaç de presumir d'una varietat. I ja que el projecte està en desenvolupament, en un futur proper els creadors prometen un munt d'elements nous i interessants. Uneix-te a nosaltres i voti per tu mateix tots els avantatges d'un joc de la diversió!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more