Marcadors

Lost Planet

Noms alternatius: Lost Planet

Joc Lost Planet és un joc d'ordinador multijugador. Aquest joc està dissenyat en l'estil de tirador i esdeveniments que tenen lloc en primera persona.

Joc d'ordinador Lost Planet es pot descarregar només els jugadors growns. Per als usuaris menors d'edat tinguin accés al joc es tanca. Descarregar Lost Planet ¬ pot estar en qualsevol altre lloc que ofereix aquesta oportunitat. Per exemple, això es pot fer al torrent.

Vostè té una oportunitat única de veure el videojoc Lost Planet. Això pot ser en el lloc web oficial del joc o en youtube. Al vídeo revela l'essència del joc, els personatges són representats i altra informació d'interès sobre el joc.

Lost Planet Aquesta opinió li donarà a conèixer una introducció al joc. Vostè aprendrà sobre la jugabilitat, els requisits del sistema per al joc i les maneres de joc principals.

Joc Lost Planet inclou fascinants principals combats contra caps que es produeixen en llocs extrems. Vostè té la capacitat de controlar l'armadura mecanitzada joc.

Aquí El seu reproductor està subjecta a la pèrdua d'energia tèrmica. Això es deu al clima de la zona on la batalla es durà a terme.

Si perds totes les teves forces, llavors l'altre jugador serà capaç de donar-li una mica de la seva energia. Per a això, el joc utilitza una nova arma que permet als jugadors per mantenir a tots amb vida.

A la partida Lost Planet jugadors rebran punts d'experiència. Vostè pot guanyar més punts durant la reproducció d'un estil perfecte i realitzar tasques addicionals en les missions.

Un cop hagueu acabat el joc, independentment del nivell de complexitat, es pot utilitzar el caràcter de la campanya. Rebut les seves qualificacions, vostè té l'oportunitat d'utilitzar per tal de desbloquejar vestits o fer una completa personalització de qualsevol caràcter.

L'acció es desenvolupa en I. N. III.

EDN III és un planeta en el qual es produeixen els esdeveniments en el joc. Va ser un gol, així com els intents de colonització per part dels humans, la Terra es va tornar inhabitable.

El joc té múltiples colonitzacions. Inici colonització - 80 anys del segle judicial.

Es tracta de la primera colonització. Moltes instal · lacions van ser construïdes per manejar la població, incloent diverses ciutats. Colonització semblava ser reeixida. No obstant això, com la colònia va començar a créixer les persones s'enfronten a una nova forma de vida extraterrestre, conegut com el Akrid.

Akrid eren clarament força hostil, però els colons no tenien prou braços forts per combatre els Akrid. Es van veure obligats a retirar-se de E. N. III. Durant els combats, la humanitat va descobrir un nou tipus de font d'energia de l'energia tèrmica en els òrgans Akrid.

A la partida Lost Planet es pot lluitar amb diferents armes. Això pot ser

1. Knife.

2. Arma de foc.

3. Pistols.

4. Les escopetes.

5. Engranatges Sniper.

En Lost Planet joc es pot jugar si l'equip compleix els següents requisits:

1. Intel Core2 Duo - processador.

2. 1 GB - RAM.

3. 13 GB - HDD (unitat de disc dur).

Entra al món de Lost Planet!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more