Marcadors

BELLOWS. Terra

Noms alternatius: BELLOWS. Terra

[] _2_ Manxa. Terreny de joc en línia - MMORPG clients joc postapokapsticheskaya temes fantàstics. Aquesta combinació única d'esdeveniments increïbles amb un toc de fantasia i tecnologies sorprenents del futur. BELLOWS. El registre de terres es durà en el futur en què els seus propis ulls es poden observar el que està succeint en el món, que està tan alterat guerra nuclear. El desastre va portar a les persones a la immensitat de l'espai i va donar lloc a mutacions éssers que es van quedar al planeta. Els insectes i els animals es van convertir en monstres i mutants lunars anomenat perilloses pel fet que viuen sota terra, i ho fa brutalment. Les persones que tornen després de molts anys a la Terra, hauran de lluitar contra tot aquest mal. Cal destruir atac de les criatures assedegades de sang norovyaschih en el moment més inesperat. La humanitat va tenir per a la construcció de bases de dades i l'establiment de mesures cautelars als efectes d'obtenir peces per protegir-se dels perills de tota mena. I quan es tracta de la necessitat d'abandonar el refugi i sortir a la llum pública, hem de fer servir enormes pells. De fet, en l'atmosfera de la terra, l'aire està enverinat! Així que els que jugaran en la manxa. Terra haurà d'aprendre a ajustar-se i adaptar-se a diferents condicions.

Així que vostè pot descarregar el joc sense problemes BELLOWS. Terra, assegureu-vos que el seu equip compleixi amb la llista de paràmetres necessaris:

- Sistema operatiu Windows XP / Vista / 7;

- Processador 1000 MHz

- 64 MB de targeta de vídeo amb suport per a OpenGL 1. 2;

- 256 MB de RAM.

Data FUELLE en el joc. Terra passa al client. Cal introduir el nom d'usuari i contrasenya, i arribar a un sobrenom. També confirmar el compliment de les regles del joc. Això és tot, ara no hi ha cap obstacle en el camí a una emocionant aventura!

Jugar joc de manxes. Va a aterrar al costat d'una de les nacions existents. Són només tres

1. Opara s'utilitzava per referir-se als soldats en el punt més calent de les hostilitats. A més dels presoners d'altres nacions també van enviar aquí. Només es pot imaginar un contingent tal! Però des de fa algun temps es va convertir en una nació independent i en l'actualitat condueix la seva política.

2. Krada nació molt distant. Està compost pels pilots independents que, en principi, una altra vida no representa.

3. Requereix - un país on regna l'ordre, i els residents amb ansietat s'inclinen davant la llei. Els pilots i els estudiosos d'aquesta nació estimen la justícia i estan disposats a sacrificar, si només ella regnarà per sempre.

Cada nació té la seva pròpia ciutat, en la qual es troben de diferents serveis. Aquí està una llista dels edificis, que podrà exercitar habitants: botiga de pells, equip de la botiga, magatzem, centre d'investigació, modificacions de la planta de manxa, estacions de reparació, equips de fàbrica, habilitats de fàbrica. Cada localització és només per a certes funcions del joc.

Els jugadors tenen la condició, que està determinat per les accions que es duen a terme en relació amb altres personatges. Vostè pot tenir la condició de neutral, mercenari o rebel · lar. Però qui ets i de quin costat no lluitaria, que necessita per tenir cura del seu propi desenvolupament. Vostè ha de bombar les principals característiques - capacitat (la capacitat de posseir una arma de foc, usar protecció, i així ), Així com informació addicional, anomenada habilitat. Les habilitats es divideixen en categories com ara franctirador, la producció, el comerç especialitzat.

Per força. La terra era còmode per jugar, s'ha de fer càrrec dels equips d'utilitat ben armada i altres. Arsenal d'armes en el joc és impressionant. Aquí hi ha armes i canons, i phasers i granotomety i làser i armes d'energia i altres coses mortals. A més vostè ha de comprar municions, que inclouen petxines, cartutxos, plasma, càrrecs coets parts phaser. Quant a la resta dels equips disponibles en els passejos, els reactors (d'equips d'energia), els xips (unitats addicionals, el que permet plantejar algunes de les característiques del personatge), kits de reparació, Shockers, mòduls d'extracció fixes teleportatory (mòduls utilitzats) i mòduls addicionals per als miners i els transports. Bé, per descomptat, l'element principal de joc - robots, anomenat pells. Són lluitadors, reconeixement, transport, captadors. Com es pot veure a partir dels mateixos noms, els robots realitzen diverses funcions.

Joc de manxes. Terreny preparat un munt de missions interessants. Les assignacions estan aprenent el tipus i les que requereixen matar monstres o recollir el botí. Mateixos monstres una enorme quantitat aquí. Aquesta escarabats i llimacs i aranyes i cucs i óssos i tàvecs i altres tipus de brutícia. Pel mateix botí, per exemple, es refereix Venom Sac aranya, escorpí de pinces, Bigoti Mantis, segment Worm, Crystal Green, contenidor Magma i més. Tot el que es pot obtenir en realitzar les tasques que es poden emmagatzemar al celler. Val la pena esmentar que el agafador de la por que promou elements de seguretat.

El joc té tot el necessari per a la promoció reeixida de la part superior, el més important - esforços no mandrosos. Uneix-te al món virtual i mostrar a tots els seus talents! Que sempre somrient sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more