Marcadors

Mesolític

Noms alternatius: mezolit, mezzo

Mesolític en línia - és shareware multijugador joc de rol, la immersió en el món primitiu. Vostè pot mirar al món a través dels ulls de l'home, que hi havia fa uns 15 000 anys.

Juga el joc en línia Mesolític molt interessant, ja que els creadors han intentat recrear el món animal que va existir durant molts milers d'anys abans de Crist. Si vostè vol estar en les sabates de l'home primitiu, és el moment de registrar el compte, però abans d'això veurem quins són els requisits del sistema proposades pels desenvolupadors.

Joc en línia és un navegador-Mesolític, és a dir, per tal de jugar, no cal descarregar i instal · lar al seu ordinador, programari addicional. Només necessita una connexió a Internet i Adobe Flash Player versió 9 o. 0. millor navegador per al joc és Google Chrome.

Inscripció en joc Mesolític és molt simple, i pot ser innecessari si té comptes en les xarxes socials com FaceBook, en Correu. Roux o companys de classe. Si no és així, o si vol crear un compte que no estigui relacionada amb les xarxes socials, el registre Mesolític gaudir. Davant de vostè en un tros de pergamí es sortejaran dos personatges - haurà de triar el sexe del petit home i donar-li un nom. Després d'inscripció en línia Mesolític et va demanar que introdueixi la contrasenya i la seva bústia de correu electrònic. Vostè també haurà d'estar d'acord amb els termes de l'acord d'usuari i feu clic en joc.

Joc en línia Mesolític comença amb el fet que vostè necessita per passar la primera prova, ja que, el poble dels fills de la tribu de la toba volcànica, de 15 anys, i si es va a passar la prova, convertit en un grown. Per tant, estàs a "La dedicació als caçadors" - la primera de moltes missions de joc (assignacions especials). Per completar missions amb èxit rebran experiència, una gran varietat de trofeus i premis.

Character quan jugues Mesolític, tindrà figures tan interessants com

- Fed

Des esgotament al màxim. A plena sacietat additiu personatge arriba a experimentar aconseguir més dents i menys propensos a patir lesions. Sacietat disminueix quan fora de línia. El caràcter pot alimentar els aliments comprats en Powwow.

- Turisme

Aquest paràmetre s'incrementa quan no jugues. Caràcter Rested dóna impuls a guanyar experiència.

Per jugar el joc en línia Mesolític, un personatge ha de tenir una de les ocupacions extractives

 • Skinning
 • Recull

I un dels productors

  [_47_ _38_ [] Handicrafts]
 • Temps d'execució
 • Conjur

Depenent de la complexitat del treball, creixerà i les seves habilitats de treball, beneficiant tant diners de joguina - dents.

Per protegir la seva riquesa i els seus éssers estimats estaran disponibles tres tipus d'armes:

 • Fàcil: destral, club, per a la protecció - un escut
 • Pesat: disponible amb 6 el nivell del personatge, la llança i el garrot
 • Tirado: boleadoras i els seus Rockets - boles

A més, tindrà diferents habilitats de combat, que es poden comprar ja sigui d'un entrenador o al camp de batalla, i es desenvolupen gradualment. Amb 6 nivells són talents especials disponibles que l'ajudaran a dominar les tècniques especials de lluita.

Durant una batalla amb un altre jugador, pot usar diversos trucs per guanyar

 • Banya de guerra l'ajudarà a atacar l'enemic en la zona, en la qual es prohibeix la lluita
 • Marcat esperits i grans esperits custòdia a protegir-se seus enemics

Quan jugues al Mesolític, vostè estarà satisfet amb les relacions comercials desenvolupats. Poden participar en la subhasta i també les dents, comprar un altre tipus de moneda - vidres.

També pot comprar diferents tipus de roba que tinguin propietats especials.

El joc dóna l'oportunitat d'unir-se a un grup, per exemple, o una caça del mamut per més diversió de passar assignacions. Grups de jugadors poden comunicar-se entre si en una xerrada especial.

Per submergir-se al món primitiu, de sentir a la pell de caça a l'home primitiu per a la vosmitonnogo mamut, llavors vostè ha vingut a la direcció, i, per descomptat, gaudir del joc.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more