Marcadors

Might & Màgia Duel de Campions

Noms alternatius: Might & Màgia Duel de Campions

Might & màgica espasa del vencedor del joc en línia - lliure de la targeta de joc de navegador, requereix l'ús de l'estratègia. Et transporta al excitant món de fantasia en el qual lluitar amb els jugadors com vostè mateix, o enfrontar-se amb la intel · ligència artificial. Disposar d'un conjunt de cartes que consisteix en tipus com ara unitats, esdeveniments, personatges, encanteris i sort, pot fer grans coses. Derrota ajudarà tàctiques correctes, les forces de combat lleial disposició, hàbil ús dels encanteris màgics i l'habilitat de crear esdeveniments que estaran a la mà. Història Probable Might & Magic Duel of Champions en línia li resultarà familiar. A causa de que l'empresa del projecte Ubisoft Quebec creada en les millors tradicions de la diversió de la Internet. No obstant això, no crec que el joc Might & Magic Duel of Champions és l'excés de temes de plagi. Té moltes característiques que poden satisfer els usuaris més exigents.

La primera cosa que cal penetrar en un món extraordinari - és Might & Magic Duel de registre de Campions. Un cop creat el compte serà capaç de descarregar el client. Val la pena esmentar que se li enviarà un correu electrònic amb una clau d'activació per al servei Uplay. Usant l'enllaç, vostè descobrirà l'accés a la realitat virtual. Participa en el joc Might & màgica espasa del vencedor - el procés és bastant simple. Omplir amb cura en els camps requerits (nom d'usuari, adreça de correu electrònic, contrasenya, data de naixement), i la comprovació, el que confirma el compliment de les regles, vostè pot estar segur que el govern d'enviar immediatament la carta anterior. Pel que fa als requisits del sistema, encara que aquest problema no et molesti. DuelofChampions joc en aquest sentit no és capritxosa i gaudir de la manera de joc és bastant possible usar la configuració de PC mitjana.

Així que, per on començar, per primera vegada en el nou món? Ja que vostè va a jugar al lateral d'una de les faccions existents, en l'inici per fer una elecció. Might & Magic Duel of Champions es pot jugar com a part de l'Ordre de l'Ordre, o Inferno Necròpolis. Depèn de la caixa d'iniciació facció de les targetes que vostè té. Però això no vol dir que no es pot ampliar la gamma existent de targetes. Amb el temps, vostè guanyarà diners (or o juntes), que es pot gastar a la seva discreció. Per exemple, per a l'adquisició de les cobertes sencers o conjunts individuals de targetes. Si vol dir vlazhivat veritable desitjada ningú et tindrà dret a la mateixa. Per tant, si vostè no desitja passar temps en l'acumulació de la moneda del joc, comprar noves unitats de combat per diners reals.

Fem Com succeirà baralles? L'acció té lloc al camp, dividit en 16 posicions per a targetes. Vostè s'estan alineant a les files de les tropes, tenint en compte el fet que les diferents unitats exerceixin les seves funcions. Els arquers, els àngels, els zombis, les aixetes, gossos de l'infern, els paladins, els dimonis, els esquelets creats atac. Darrere dels soldats és la protagonista. Si es redueix la barra de vida heroi enemic a zero, es mantindrà sense defensa. Heu de fer tot el possible per aconseguir aquest objectiu. Però no cal oblidar aquí que els somnis i el teu oponent el més ràpid possible per arribar a vostè. En el resultat d'una batalla no només afecta la utilització de mapes unitats. El que està passant pot canviar dràsticament si en el curs són esdeveniments targetes de fortuna o encanteris. Infligeix ​​encanteris, que ell no espera, així com ajuda per augmentar els seus combatents de resistència o cura, si cal, la unitat afectada. I per jugar amb les cartes de la fortuna i els esdeveniments ha de purgar la figura de l'heroi anomenat "destí". Amb l'ajuda de la targeta de la fortuna et donen l'oportunitat de crear un ambient que no és particularment apreciaran l'oponent. De fet, en aquest cas, es canvia el que està succeint al seu favor. Bé, les cartes d'esdeveniment permeten o prendre dues noves cartes de la baralla, o passen innecessari pretendre elaborar un bon mapa. Això és especialment important en situacions crítiques, quan es comença a semblar que no té res a salvar.

En el paràmetre "destí" i el caràcter està dotat de diferents característiques: la força, la màgia i de salut. Tingueu cura del seu increment, per descobrir noves oportunitats. També cal tenir en compte que totes les targetes consumeixen energia. Així, hem de controlar el flux i s'encarrega de l'acumulació. En general, el joc Might & Magic Duel of Champions ha molt de compte. Després de tot, un moviment en fals podria et submergirà en l'abisme, i les decisions correctes col · lapse més a prop odiat rival.

Naturalment, el seu lloc en el sistema de rànquing mundial és, doncs, un indicador d'èxit. Així que aquí tothom està tractant de recuperar el seu lloc al sol. Per descomptat, molt depèn de la sort, però el treball dur pot fer meravelles! Sí, quin sentit té discutir molt de temps? Comença a jugar el joc Might & Magic Duel of Champions a aquest moment i mostrar a tots el que són capaços! Bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more