Marcadors

Mundial Oksaroy

Noms alternatius: Oxsar Mundial, World Oxsar

Mundial Oxsar en línia - és una estratègia espacial multijugador basat en navegador en línia, en la qual el jugador haurà de expandir el seu imperi i augmentar la influència d'altres galàxies en el nom del principal objectiu - per esdevenir una de les principals en l'univers!

Oxsar World no ha d'instal lar el client de joc i està disponible en qualsevol navegador, excepte en aquest joc es pot jugar en l'iPad 2, iPad, iPhone, iOS i Android.
Per començar el joc, el registre en línia Mundial Oxsar. Això es pot fer de dues maneres:
1) Utilitzeu compte de xarxes socials, com Facebook, Correu. ru, VK i companys de classe. En fer clic en un dels botons de xarxes socials (necessitat imperiosa que, quan hi ha un compte registrat) i seguiu les instruccions per passar el procés de registre en el joc;
2) directament des del joc fent clic al "Registre" en la nova finestra que s'obre, escriviu en els camps apropiats nom d'usuari, adreça de correu, contrasenya i acceptar un acord amb les regles del joc. A continuació, feu clic al botó "Registrar-se" en aquest joc mundial Registrar Oxsar acabat.

I ara vostè pot veure el que el joc ofereix Oxsar World Online. Anar després de registrar el joc, la selecció de l'opció de menú "Planeta", per nomenar al seu planeta. I anant a la secció "Configuració" es poden definir el teu interfície de joc (joc de la pell, estil de fons, estil de taula, un conjunt d'imatges d'unitats i així

En aquest joc el jugador pot triar una d'aquestes professions: Universal (no té l'especialització), Xakhtar Donetsk (s'especialitza en l'extracció de recursos) L'atacant (s'especialitza en atacs), la indústria de defensa (que s'especialitza en la defensa) i Tankman (especialitzada en poder de enganxada) .

El sistema d'assoliments, al principi per anar a través de la formació bàsica. A més, la necessitat de construir una planta d'energia solar per proporcionar calor i energia al nostre planeta.

El joc compta amb recursos com ara metall, silici, hidrogen i crèdits d'energia (es poden comprar amb diners reals). Amb cada nou nivell de desenvolupament de les mines, i augmenta la quantitat de recursos.
Metall - és les matèries primeres més barates, però, però que necessita més que qualsevol altra cosa. L'element principal de les estructures de suport per a la construcció d'edificis i vaixells.
Silici - es necessita aquest recurs per a tots els vehicles i edificis. El material bàsic per a la construcció dels elements electrònics i aliatges.
Hidrogen - es necessita aquest recurs com a combustible per a vaixells, gairebé tots els estudis, les galàxies de visió, així com per a l'ús de la falange sensor.
Energia - es necessita per proporcionar energia per a les mines i els sintetitzadors.

Joc en línia World Oxsar té Galàctica Intercanviador - és un lloc on vostè pot intercanviar els recursos que estan disponibles en abundància en els recursos que es necessiten amb urgència.
Juga en línia del joc Mundial Oxsar es dedica principalment a una varietat de construccions d'edificis, i per augmentar la velocitat de la construcció d'edificis, és necessària la construcció d'un robot de la fàbrica, que proporciona una feina fàcil, i que pot ser utilitzat en la construcció d'infraestructura planetària.

Emmagatzematge de metall i de silici, tancs d'hidrogen, laboratori d'investigació, sitges de míssils, drassanes, instal · lacions de defensa ... i molts més, no menys que els edificis necessaris per ser construïdes per al desenvolupament del seu imperi.

A més dels edificis, joc en línia mundial Oxsar té un enorme arsenal de naus espacials que afecten a les seves capacitats. Aquests camions petits i grans camions, Fighters i creuers, Estrella de la Mort Destructor ... i, en general, la selecció és impressionant! Arsenal de Defensa també està a l'altura. Aquí i Laser instal · lació i Rocket, Plasma i Canó d'ions, diversos escuts, etc

Joc en línia World Oxsar utilitza un sistema de batalla únic i les seves pròpies batalles simulador. Jocs del mercat permetrà als intercanvis de recursos, vaixells i artefactes d'altres jugadors. I fer la recerca, que en el joc es troba actualment 20 espècies, pot obrir noves tecnologies i sistemes d'armes més avançats.

Juga el joc World Oxsar possible, la participació en el sistema de referència, l'atracció de nous jugadors per al joc i perquè pugui rebre bonificacions. Vostè també pot unir-se al clan (que li donarà alguns avantatges) o crear el teu propi. En entrar al xat, pots xatejar amb altres jugadors.

En resum, vull dir: Juga Mundial Oxsar serà molt emocionant. Crear una infraestructura econòmica i militar sobre el seu planeta, i anar a colonitzar un altre. Conquerir nous sistemes d'estrelles i galàxies. Jo tot el que vostè necessita per començar a jugar World Oxsar que Oxsar World Register record. Bona sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more