Marcadors

Reial mòbil

Noms alternatius: Mòbil Reial

Mobile Royal en PC: batalles estratègiques en el món de la fantasia

El joc Mobile Royal de l'estudi IGG ja fa temps que es defineix com una estratègia d'alta qualitat amb elements de batalles actives. Converteix-te en un dels governants d’un poderós regne. Combat les hordes de bestiari que ataquen des de tots els costats. Utilitzeu les vostres habilitats de planificació estratègica i tàctica per derrotar l’enemic. Recordeu que cada regne al mapa està lluitant pel seu lloc al sol. Afressa't, heroi, tothom t'ha esperat!

Mobile Royal Start

El vostre castell està ardent, ataco els bèsties. Espereu ajuda de Branor: això és un paladí, ell és diferent a la batalla. Porta’l al servei i uneix-te a la batalla. La batalla té lloc en una petita parcel·la de terra, on les seves unitats dirigides per un heroi lluiten amb unitats i l'heroi enemic. Per guanyar, els heu de derrotar, per a això també podeu utilitzar habilitats úniques. Guanyes, però l’enemic introdueix Ifrit en el joc: una criatura poderosa que fa foc. Utilitzeu ràpidament el poder del vostre drac per derrotar.

Després de la batalla, comenceu a reconstruir la ciutat i el castell, perquè el castell és la clau de l’èxit i el poder. A continuació, aneu a la pedra del desplaçament. Allà hi trobareu una sèrie de batalles en què, guanyant, podeu aconseguir pedres per convocar nous herois poderosos. Entrem a la nostra primera batalla. Trieu el vostre personatge principal i la vostra habilitat única, en aquest cas, l’anomenada força ardent del drac i feu clic a “batalla”. La batalla contra els nans, pel que sembla, volien tornar les seves coses, confonent-nos amb els atracadors: són pitjors! El nostre heroi es va tornar a mostrar perfectament. Recordeu que els herois guarden els vostres soldats a la batalla, a més d’ajudar a subministraments i reforçar l’exèrcit. Intenta recopilar el màxim nombre d’herois possible per obtenir un avantatge en una àmplia gamma de situacions.

Intenta convocar al teu segon heroi saori. És sacerdot i serà un gran sanador per als vostres soldats. En total, poden combatre fins a quatre herois i en el joc hi ha 30. El més interessant d’ells:

 • Skarliss, un nigromant, comanda els tiradors: va intentar evitar a tota costa una guerra civil. Quan els seus intents van fracassar, es va dirigir a la necromania per donar al seu poble un enemic comú, unint-lo per tant.
 • Reginald, un cavaller al comandament de la cavalleria - membre de la família reial, va passar la seva infantesa en un magnífic castell. Va estudiar amb els millors mentors del país, va mostrar un especial interès pels conflictes del passat. Està intentant demostrar que és el digne hereu del seu rei.
 • Balthazar, l’arxidió, mana a la cavalleria, ningú no sap per què el mig dimoni Balthazar es va despertar d’un somni, però el fet es manté: el mestre de la màgia fosca està involucrat en el conflicte entre la gent i els bèsties.
 • Isabelle, mercenària, comanda fletxes: quan els dimonis van matar la seva família a la seva infantesa, es va comprometre a venjar-se i convertir-la en l'objectiu de la seva vida. Per tant, d’ella només es pot escoltar una frase, "jo mato dimonis".
 • Atlas, el golem, mana a la cavalleria: un golem únic que estimava les cançons dels bards sobre els actes heroics dels herois. Entén que el seu deure és la protecció i la justícia. Té una força més que suficient per això.
 • Tanaka, el ronin, comanda la infanteria: un lluitador incomparable, sense saber por, humil i sabent el preu de l’honor. Les seves veritables intencions no deixen de ser un misteri. Però hi ha suggeriments que busca un líder digne.

Cadascun dels herois és únic en la seva història i en les seves habilitats. Cadascun és útil en casos individuals. Combina-los sàviament i no tindràs iguals en la batalla.

Mobile Royale Construction

A més de les batalles, heu de reconstruir la vostra pròpia ciutat amb un castell a la muntanya. I heu de construir això:

 • Lazareth - és necessari per al tractament dels soldats. Actualitzeu-lo per augmentar el nombre de soldats que es poden curar alhora;
 • academy - Aquí es fa recerca per permetre que la vostra ciutat creixi. Millorant-lo augmentes la velocitat de recerca;
 • Emmagatzematge
 • : protegeix els recursos dels enemics. En millorar-lo, augmentareu el nombre de recursos protegits;
 • Tresoreria
 • : permet fer dipòsits de cristalls. Actualitzeu-lo per augmentar la mida màxima del dipòsit;
 • Casernes
 • : necessaris per entrenar diversos tipus de tropes. Actualitzar-los per augmentar el nombre de soldats que poden ser entrenats alhora.

Aquests són els principals edificis, la resta s’obrirà durant el joc i assolirà certs nivells.

: descarregar Mobile Royal a PC és molt senzill. Prou per començar a instal·lar Bluestacks a l’ordinador, després instal·leu el joc i jugueu directament des de l’emulador.