Marcadors

El meu hospital

Noms alternatius: El meu hospital

Game My Hospital crea una clínica avançada.

El tema musical al món virtual no està especialment desenvolupat, sinó perquè els elements nous sempre criden l'atenció. Més recentment, el joc El meu hospital apareix per a Android, però milions de jugadors ja han aconseguit conèixer-lo. Tanmateix, si preferiu divertir-vos a la gran pantalla de l'ordinador, també esteu disponible. Els amants dels simuladors mèdics se'ls ofereix un registre senzill El meu hospital. Podeu introduir el vostre nom en un camp especial a la pàgina principal del joc o introduir-lo a través de Facebook. També volem agradar als jugadors que el producte està completament rusificat i, per tant, no hi haurà cap problema amb la comprensió. Està dissenyat per a totes les edats, i serà interessant tant per als nens com per als seus pares. Aquest és un motiu excel·lent perquè cada membre de la família desenvolupi la seva pròpia clínica per comparar els resultats de manera periòdica.

Perfecte al metge.

Començant a jugar al meu hospital, al principi es mostrarà un breu vídeo. Imagineu que sou un estudiant que s'ha graduat d'una universitat mèdica abans que tots els camins estiguin oberts. Arribant a casa, descobreix un paquet del seu avi, en el qual va posar la targeta i la clau. Passant el camí indicat en el diagrama, es troba davant d'un enorme edifici d'un centre mèdic, i la clau és a partir d'ella.

Dedulya en la seva carta informa que aquesta clínica és ara seva, i com a gerent, pot prendre decisions sobre el seu acord. Sí, hi ha avi! Com que sou un principiant, no només en medicina, sinó també en un lloc de direcció, teniu un bon assistent assignat a vosaltres. Ella durà a través de totes les fases inicials del procés organitzatiu, explicant i mostrant el que cal fer perquè l'estructura comenci a treballar.

  • Obrir el registre
  • Receiveu el primer pacient
  • Enteniu el principal gabinet existent
  • Més més personal
  • Crideu plantes medicinals
  • Inicia el treball del laboratori
  • Crea les pocions i les vitamines
  • Envieu la gent a la gent correcta
  • Expandir l'estructura
  • Amics del client

El procés d'aprenentatge és prou llarg, i si mai no heu jugat simuladors similars abans, definitivament no entraràs a un carreró sense sortida, quan no està clar què fer a continuació. Però fins i tot quan es completa el procés principal d'aprenentatge actiu, l'assistent no desapareixerà, i sovint llançarà nova informació, consell o tasca. Heu de treballar contínuament, especialment al principi, quan encara no hi ha res. A mesura que toqueu el joc El meu hospital, descobrireu desenes de malalties noves i trobarà medicaments per a ells. Però recordeu que per a la recuperació del pacient es requereix no només pastilles, sinó també un ambient agradable. Quan un pacient se sent còmode, la seva recuperació és molt més eficaç. Recordant això, intenta crear comoditat a les habitacions. Per fer-ho, visiteu la botiga virtual i seleccioneu els elements de decoració disponibles.

Què agrada més, els jugadors no tenen por d'aquests noms porosos de malalties. A My Hospital iPlayer, causen un somriure més que una por. Per exemple, si un pacient té un mal de cap, necessita un metge de coll. També es compliran mals com "pulmons relliscosos", "palmells de gel" i "chili a la gola". Però a qui el metge els envia, es descobreix, perquè hi ha moltes hores d'emocionants jugades per davant.

. Finalment, m'agradaria esmentar un moment més agradable cada hora, els jugadors enviaran caixes de regal. Però no pots obrir-los immediatament, sinó recollir-los per poder rebre un regal més valuós més endavant. També podeu estudiar els fitxers personals de metges i pacients, i fins i tot veure els seus pensaments i comentaris, que us ajudaran a entendre el que necessiten.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more