Marcadors

My Lands

Noms alternatius: La meva Terra

Entre els molts diferents de joguines en línia destaca My Lands. Requisits específics del sistema no és aquí, per esdevenir un dels jugadors d'aquest joc, només ha d'accedir a Internet amb absolutament qualsevol ordinador i un navegador web en una de les últimes versions.

La trama del joc és simple: la meva terra el convida a convertir-se en el governant d'un de la ciutat es divideix en parts de l'imperi i la lluita pel domini en altres àrees de les seves altres governants, com petites peces de la altre temps gran imperi. Caldrà lluitar pel negre de la perla màgica. És un recurs, la possessió li dóna privilegis de vegades. Es pot trobar en nombroses missions, però es pot comprar per unitat monetària. El meu joc de Terres, que poden participar tant nens com growns, és molt fàcil per als principiants. He de dir que els meus Terres de registre en línia de procediment molt senzill i fàcil durant aquest joc li indicaran quin serà el proper pas. Per exemple, vostè pot triar la ciutat que aviat tindrà el seu heroi i els seus peus, pel que és una pròspera i amb èxit. Per a això, necessita només ompli els camps, un amb el nom del seu heroi - inici i introduïu la contrasenya en el camp corresponent. En aquest cas també cal triar una carrera, pertanyerà al teu personatge. El seu joc My Lands ofereix quatre follets llum i la foscor, els dimonis i els cavallers. Qui és bo i qui és - el mal, aquí és fàcil d'entendre: els elfs foscos i els cavallers representen clars i foscos follets i dimonis - foscor. Cadascun d'ells té un joc en línia La meva Lands implica 8 tipus de tropes. Inclou representants de diversos oficis: mags, curanderos, fletxes i altres mercenaris. També hi ha un tipus especial i - monstres.

Light Elfs - Màgia viuen en boscos amb enormes cascades. Cavallers - habiten la Terra Santa.

Elfs Foscos (Drow) - amagat en els boscos dels Condemnats.

Demons - prefereixen una terra morta.

Cadascun d'ells té algun tipus de bonificació en el joc per a certes unitats militars i, per descomptat, en l'extracció de recursos. Per exemple, la prima pagadora elfs per a l'extracció de fusta, i un bo a unitats de combat que reben com sanadors. Ells tenen la capacitat de reviure després de la batalla. Cavallers va emetre bons per al gra i l'or. També poden portar a la motxilla dues vegades altres. Els elfs foscos aconsegueixen estímul per a la fusta i el ferro, i les primes que tenen dret a una unitat com mags. Dimonis en la puntuació per a l'extracció de pedres, i altres privilegis, que durant l'atac pot ser més fort que altres races en el tercer. Així que aconseguir un plus com a mercenaris. Així veiem que el saldo de 3 curses previstes a la perfecció, i la selecció de qualsevol d'ells es pot arribar als millors gràcies a les característiques individuals i les habilitats de la carrera escollida.

I per aquells que no poden esperar per jugar el joc en línia My Lands, i ha afegit que la Perla Negre - no és només un recurs màgic. No pot ser pels saquejos. Ells poden pagar per serveis premium. A més d'aquest trofeu especial, hi ha diversos recursos naturals importants que seran d'utilitat per al desenvolupament i millores:

- Arbre

- Cereals

- Stone

- Gold

- Ferro.

Aquests cinc recursos es poden extreure de diverses maneres, llavors - de moment, en l'emmagatzematge, però es poden extreure de l'enemic, la captura de la seva botiga. Això s'anomena una missió de combat en el joc. Els jugadors també tenen tasques no combatives. Per exemple, per visitar el regne, per espiar, vigilar o fins i tot colonitzar i de tot, llevat que, per descomptat, el treball.

In My Lands jugar un molt fàcil i divertit, vostè està esperant noves aventures i emocions, llevat que es trobarà amb un munt de nous amics.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more