Marcadors

NBA 2k14

Noms alternatius: NBA 2k14

NBA 2k14 - esports, nou simulador de bàsquet. Joc NBA 2k14 s'allibera al món no fa molt de temps, només una mica més que fa un mes. Però com això és una gran sèrie XV "show" només, respectivament, amb les millores. Originalment llançat la versió de PC NBA 2k14, i un pla per promoure el joc estarà disponible per a Xbox One i PlayStation 4. Resulta que fins i tot en els plans de futur del joc estarà disponible a la versió

Android NBA 2k14.

Només aquí a sentir molt joc si només es pot descarregar el joc NBA 2k14. Aquests són només un començament per aconsellar que ha llegit la informació proporcionada a vostè i fes un cop d'ull als vídeos i captures de pantalla NBA 2k14.

Ja que qualsevol joc d'ordinador té les seves pròpies característiques i grandària, que no poden subjectar a qualsevol ordinador, els fabricants d'especificar els requisits del sistema necessaris per a un bon joc aeri. Però en el joc es necessiten requisits del sistema NBA 2k14 el més aviat possible els valors més alts. Altrament, vostè acaba de donar-li problemes i molèsties.

Creadors, la companyia 2K Sports, van decidir Pocar veritables fans reals de bàsquet i posen a la portada del millor jugador de bàsquet del joc de LeBron James. Ell també apareix en el joc a favor del seu equip real.

A la partida NBA 2k14 participaran, a més de la ja disponible i els equips d'Europa, en la quantitat de catorze equips famosos.

En aquest joc no cal fer un esforç per lluitar contra els monstres terribles en la seva vida, o per construir un pas estratègic a pas tota la cadena per millorar i augmentar el nivell de la seva vida de joc. No hi ha tal.

Aquí apareix com a jugador en un del seu equip de bàsquet escollit. I la principal i única - La seva tasca és jugar, colpejar, ajudant en el territori de la pista de bàsquet. És un tipus de combat esportiu a tals, però sense les armes blanques i de combat sense armes.

A diferència dels jocs anteriors, aquesta versió té alguns canvis i addicions

• oponents Poumnevshie;

• Millora de l'atmosfera;

• ximples aliats;

• Alta ordres;

• Millora dels gràfics.

Oponentes Poumnevshie - la millora de la intel · ligència artificial.

Millora de l'atmosfera - incendiari espectacle atmosfera bàsquet, entretinguts durant els descansos charlidershi.

Aliats ximples - vist alguna estúpida seu equip i vostè ha d'esforçar.

Agregat d'ordres - com s'ha dit, els equips d'Europa.

Millora de gràfics - Gràfics d'alta qualitat, traçades en detall els principals actors a la cara i els fans dels voltants.

També en aquesta versió és resums disponibles actualitzats en base als resultats de l'última finestra de transferència. El que afegeix encara més realisme per a aquells que estan a l'espera de llançar una nova versió del món.

Joc NBA 2k14, com s'ha dit, els fans realment feliços d'aquesta sèrie de jocs, gràfics i so de qualitat pertinents. Igual que a la realitat. Assegut a les pantalles dels seus monitors que ocasiones una sensació d'estar a la pista de bàsquet.

Així procedir. L'èxit que jugui!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more