Marcadors

Següent Machina

Noms alternatius: Següent Machina
El següent joc de Machina torna a conquistar el món.

Desenvolupador i editor, Housemarque, en una sola persona, va presentar el 2017 un arcade dinàmic amb una visió superior. El joc Next Machina, amb els seus constants moviments en ubicacions, espectaculars explosions, làsers lluminosos, com si ens tornés a fer dècades quan aquest tema estava al màxim. No obstant això, tot nou, sovint és molt bé oblidat d'edat. Basant-se en aquest postulat, molts de plaer s'impliquen en la història oferts, ànima jove.

Del passat llunyà a l'edat de XXI

No és suficient que per jugar al joc Next Machina, això és tant un passat cap al passat, i el tema en si mateix està en sintonia amb la situació. Tot es desenvolupa al món del futur llunyà, quan la tecnologia ha entrat tan fermament a la vida humana que la gent no podia imaginar un moment d'existència sense ells. Una vegada que els robots van recuperar la consciència, i es van adonar de quant són més forts que els seus amos.

Reasonable sempre s'esforça per la llibertat, i per tant la tècnica es va rebel·lar, i es va iniciar la guerra. Tots els soldats de les files valen el seu pes en or i, per tant, com més membres de la raça humana decideixin descarregar Next Machina, major serà la probabilitat de victòria. En el camp de batalla no es redueixen les hostilitats. Les màquines van establir un objectiu per destruir-nos, per tal de suprimir l'aixecament per treballar dur. La batalla dura 15 nivells, i cada vegada és possible avançar, apareixen noves oportunitats. Però no només et fas més fort, sinó també l'enemic. Un dia es trobarà amb un opositor particularment fort del cap. Només en derrotar-lo, se li permetrà seguir endavant el camí heroic.

de l'arma és un bon conjunt amb diferents forces letals:

  • Làsers
  • instal·lacions de potència
  • Pushki
  • Rockets

A les files de l'enemic, també, una sorprenent varietat, i de tant en tant veus columnes caminant, movent peles o rodes. Per descomptat, el poder d'atac i el principi d'acció són diferents, per la qual cosa l'arma contra ells també s'hauria d'utilitzar de manera diferent.

Començant a Next Machina per jugar, has d'estar preparat per actuar ràpidament, però deliberadament. Es tracta d'una mena de prova i entrenament per a una bona resposta. Sense ella, és impossible sobreviure en un món tan hostil, sobretot tenint en compte les seves constants modificacions. Veient que l'exèrcit de persones està creixent, progressant i combatent, els robots també milloren. La situació es complica pel fet que el lloc de maniobres és limitat i no podreu moure's a una distància segura. Per tots els costats, alguna cosa esclata, mou, dispara, s'encén. Només té temps per reaccionar davant la situació canviant i mantenir el camp de batalla sota control.

Perf Next Machina recorda focs artificials festius. I si enceneu el so a volum complet, us absorbirà una gamma d'efectes de so, on es produeixen volums, explosions, gorgotes i Déu sap què més. El joc també proporciona el mode Arena, on podeu anar a competir amb altres jugadors. Com més victòries tingui, més estigui el vostre estat i els préstecs rebuts us agraden gastar-vos a millorar les vostres habilitats i armes. Els jugadors que s'han divertit, confessen que la jugabilitat infecciosa ràpidament retarda i no deixa de banda. Podeu allunyar-lo només fent esforços, però els vostres pensaments encara tornen a un joguina brillant i dinàmic.

Els autors van admetre un cop que el projecte estava inspirat en arcades del passat llunyà. Creant la seva pròpia versió, van decidir mantenir l'estil retro, de manera que això explica els efectes especials visuals i el control de Next Machina. Queda només per iniciar la jugabilitat i passar per diversos nivells, unint-se a la companyia d'altres jugadors per afegir la seva pròpia opinió sobre el producte.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more