Marcadors

Nosgoth

Noms alternatius: Nosgoth

Per a aquells que adoren les trames sobre els vampirs, s'ha creat un joc d'equip de xarxa Nosgoth, on tothom pot sentir-se com Van Helsing o un vampir de sang. Dos equips de quatre jugadors lluitaran fins a la mort, com diuen, a l'última gota de sang. Però el guanyador es revela en punts només després de la propera lluita, quan els jugadors canvien de rols.

joc Nosgoth: un enfrontament sagnant de dues curses

Gent i vampirs: hi ha una guerra implacable entre ells durant molt de temps, m'agradaria dir que sota el sol, però com vostès saben, els vampirs no els agrada prendre el sol. Però nosaltres, la gent, perceben com a aliment legítim, i categòricament no volem soportar-la. Sobre aquesta base, es produeixen diferències, i no es pot dir que les forces estiguin superades radicalment a favor d'algú.

Representants de cada raça tenen avantatges, però també pecat amb defectes.

  • Les persones confien en el poder de les armes: arcs i ballestes, llençar petxines, granades amb diversos efectes, trampes. Però la lluita estreta és pitjor, així que és millor no deixar que els depredadors dentats s'acostin a tu.
  • Els vampirs, al contrari, prefereixen combats de prop, ja que les seves armes són cols, arpes i ales. Tenen una força física increïble, i prefereixen no involucrar-se amb armes humanes.

Creem equips

Decidint jugar a Nosgoth, cal comprendre algunes regles per a una supervivència exitosa:

  • Entra a equips
  • Utilitzeu de manera raonable els avantatges d'heroes
  • No separeu i no surti contra l'enemic només

Per què necessites un equip, és clar que ets fort. Però pel que fa a la tàctica, per traduir-ho amb èxit, considereu les característiques dels caràcters. Els vampirs saben pujar perfectament a les parets, volar, saltar lluny, tenir un poder enorme, però les capacitats de cada un es desenvolupen en diferents proporcions. Hi ha vampirs ràpids i lleugers que poden rebotar i derrotar a la víctima; altres grans i forts, dispersen enemics al costat; encara altres agafen a la víctima de la multitud i volen amb ella.

persones tenen els seus propis xips. Es divideixen en tiradors de diferents tipus: arquers, ballesters, morteros. En conseqüència, algú es convertirà en un scout, algú donarà suport, bé, algú serà un franctirador. Quan es juga per a la gent, prepara't per disparar, disparar llargs, tirar molt, molt llargs i intensos.

Per unir-se i contribuir al desenvolupament de la guerra, necessiteu descarregar Nosgoth, crear un heroi i trobar la resta de l'equip a la xarxa.

Augmentem les característiques i mostrem la classe

. Tots sabem que cada heroi adquireix poc a poc la força i la destresa. En altres paraules, marits i temperats en batalles constants. No podeu equivocar-se si assumeix una situació similar a iPlayer Nosgoth. Per actualitzar la vostra personalitat, participi en batalles i obtingui un artefacte que augmentarà la vostra classe.

A mesura que completes les missions, guanyes una moneda per la qual pots comprar moltes coses útils: habilitats, equipament, uniformes. També hi ha diners reals que acceleraran el procés d'acumulació d'experiències, habilitats, ingressos. També podeu comprar estalvis i impressions, però aquestes compres no són obligatòries, i podeu fer-ne sense.

Plus Nosgoth segurament es pot anomenar la presència d'igualtat relativa dels jugadors. És a dir, els jugadors experimentats no podran atacar i destruir als principiants.

Dinàmica de la trama

Pohod, bells gràfics, lluites emocionants, una varietat de funcions gratuïtes. Però, el que és més important, és una idea meravellosament executada d'un tema de vampirs. Com que els vampirs s'han convertit en un tema bastant complicat, els desenvolupadors poden ser elogiats per l'enfocament original.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more