Marcadors

One Piece 2 Pirate King

Noms alternatius: Van Pies 2

One Piece Online 2 Pirate King Pirate Adventures

fanàtics de la direcció de l'animi segurament saben molt sobre la trama de la sèrie japonesa One Piece. La fama d'aquesta saga pirata sobre l'audaç noi Luffy, que va decidir desafiar als pirates, ha anat més enllà del Japó. Per això, després de la sèrie homònima, es va llançar un joc d'ordinador basat en navegador, que permet a cada jugador participar en el viatge de Luffy i el seu equip.

Després de la primera part del projecte, els desenvolupadors, a la delícia dels seguidors de la sèrie, van llançar la següent versió, One Piece Online 2. Aquesta opció pot causar molta controvèrsia quant a desviacions de la trama original, però ningú no pot trucar a aquesta novetat no única. En aquest cas, els creadors del joc no utilitzen la història familiar dels pirates, que fa 15 anys. S'ha escollit un enfocament completament diferent. Per al joc es va triar la redacció de la ficció màgica, que va permetre canviar radicalment tot el concepte.

Diferències de mons pirates

Quan es va crear aquest joc en línia, els desenvolupadors van tenir en compte els desitjos dels fans, per tant, l'acció de veu va ser representada pels mateixos actors que en la part anterior. En aquesta versió del joc, per descomptat, hi ha una mica de ficció, i fins i tot d'oblit de la trama original. Però és sobre aquesta base que els desenvolupadors es van permetre crear aliances entre Luffy i l'almirall Borsallino o el vilà Enel.

Així pots jugar a One Piece 2 amb ajustos significatius del que està passant, que proporciona una història més emocionant per al jugador, per descomptat, hi ha molts d'aquests ajustos en el joc. El jugador ara té la capacitat de convertir les persones en zombis durant el joc, i fer que Luffy, Zorro i Sanji siguin un dels principals enemics de tot el món pirata.

Avantatges dels jocs en línia:

  • Plot no és la característica principal d'aquest joc. One Piece Online 2 apel·larà als jugadors atrets per l'oportunitat de lluitar amb molts vilans virtuals:
  • Jocs senzills. Fins i tot un nouvingut a aquesta direcció d'animi pot entendre ràpidament el que està passant a la pantalla. Cada nivell aquí és un mapa gegant amb habitacions, corredors, etc. d. El jugador ha de capturar els punts de joc de l'enemic, maniobrant entre exèrcits hostils;
  • Gràfics d'alta qualitat amb tecnologia cel-shading. No va ser per res que els desenvolupadors del joc ho triessin, perquè amb la seva ajuda crea la impressió de veure la sèrie;
  • Possibilitat d'utilitzar la pista durant tot el joc. Fins i tot el fanàtic més dedicat d'aquesta història d'anime es pot perdre en els detalls del joc. Per tant, a aquests efectes es va proporcionar una botiga especial en el joc on es poden comprar perfils, vídeos i biografies dels participants.

iPlayer One Piece 2 Online és, sobretot, un joc per als seguidors. Hi ha una gran quantitat de matisos i característiques que només són familiars per a aquells que són un fanàtic dedicat de la sèrie de televisió japonesa i la primera versió del joc del navegador basada en els seus motius.

Facte, que la trama de la sèrie i el joc original aquí s'oblida una mica, no molesta als seguidors d'aquest joc, comencen a jugar One Piece Online 2 i són capturats per un nou món d'increïbles aventures. La trama no es posa al capdavant en la formulació dels desenvolupadors, el més important aquí són els efectes especials, els gràfics vius i el desenvolupament dinàmic de la trama.

Per jugar a Van Pies 2, cal inscriure's al lloc. Després d'això, l'usuari podrà repetir els seus moments favorits del joc i passar pels nivells més emocionants, construir la seva estratègia, realitzar batalles i triar el personatge òptim de l'animi.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more