Marcadors

OneWorld

Noms alternatius: OneWorld, One World

Oneworld en línia - és un joc gratuït basat en navegador amb impressionants gràfics i l'animació. Et trobes en un món misteriós i enigmàtic, que conté una gran quantitat d'interessants ...

OneWorld Joc en línia disponibles en qualsevol navegador i no requereix la instal · lació del client de joc!

Per iniciar el joc, ha de unir-se a OneWorld: a registrar-se al lloc (http://oneworld. QIP. ru /) que haurà d'activar el servei de projectes d'efecte ràpid, per això feu clic a la pàgina principal en el botó "Registrar" i la pàgina següent, introduïu el nom i l'inici de sessió. A més, en la nova finestra d'introduir la contrasenya, correu electrònic alternativa, el seu sexe, data de naixement, introduïu el codi que es mostra i accepto els termes del joc. Després de tot això, feu clic a "Finish". A més, quan s'inicia la partida, haurà de triar un bàndol (més clar o més fosc), el sexe del personatge, el nom i avatar. Després d'això, una nova pàgina introdueixi el seu login (correu electrònic), el codi s'especifica la contrasenya i acceptar les normes de l'acord. Feu clic a "Registrar-se" i en aquest joc Registrar OneWorld sobre vostè en el joc!

Joc en línia OneWorld, com ja es va esmentar, té unes clares i fosques costats. Pel costat positiu unit als Nans i els Elfs de Persones, i la foscor - esquelets, mags foscos, Lychee i similars ...

Reproduir OneWorld, que serà de cinc unitats (caràcters) dels quals es formaran equip. Cada unitat té les seves pròpies habilitats que han de ser examinats pel que usar-los en el joc. En cas de derrota a la batalla, les seves unitats no moren, reneixen de nou. Amb això, vostè mai perdrà el seu exèrcit. Durant el joc, els personatges guanyaran experiència i adquirir noves habilitats que seran més fort.

Joc en línia OneWorld té diversos nivells d'habilitats bàsiques, que poden dominar les seves unitats

Nivell F - aquest és el nivell més baix, que inclou: l'artesania, la màgia, l'equip, la ciència, el comandament i control;

Nivell E - en aquest nivell s'aprenen les habilitats d'armes: pals, punyals, destrals, maces - guerrer i mag - Seleccioneu l'element utilitzat en el futur;

Nivell D - aquest és un nivell més detallat. Per exemple, en una determinada categoria de màgia, es convida al teu personatge per fer una elecció entre els elements o secció particular de la màgia ...

Altres nivells (C, B, A), són anàlegs als anteriors. L'única diferència entre ells és que augmenten la força dels danys i de llançament d'encanteris del seu caràcter o unitats.

El seu heroi no estan lluitant i opcions de combat. Per incloure Batalla - L'atac físic i la màgia, la defensa física i la màgia, la Iniciativa de la Salut, la Salut i la regeneració de mannà en combat. I per no lluitar - Salut i regeneració de mannà, aixecar la maledicció i guanyar experiència.

Juga el joc en línia pot vèncer oneworld monstres dels recursos que són necessaris per a la producció, la construcció d'edificis i les habilitats de bombament (molts recursos, de manera que no vaig a esmentar).

El joc compta amb una botiga on es poden comprar i vendre algunes coses.

Vostè també tindrà l'oportunitat de construir edificis com magatzems, Edifici Tavern processament, Altar, Herrero, cal · ligrafia, joieria i Mines. Cada edifici compleix la seva funció, de manera que jugar el joc en línia OneWorld no s'avorrirà.

Aquest joc té una gran quantitat de diferents localitzacions, missions i masmorres, i la seva primera tasca serà la de romandre en una cova habitada per monstres terribles i el mal. Sense experiència, vostè estarà ajudant a guia que l'ajudarà en aquesta tasca. Després de l'assignació se li donarà una recompensa en forma d'experiència, i articles mica d'or.

En OneWorld pot jugar, en aquest tipus d'àrees de combat

PVE (de jugador contra el món exterior) - mapes, masmorres, instàncies, tot està disponible per al teu personatge. Se li enfronta amb molts grups diferents de monstres, recerques de tresors, la recollida dels pits amb el bé, per fer una varietat de la construcció i l'espai per a la conquesta;

PVP (jugador contra jugador) - tota la targeta amb diferents nivells de risc. Hi ha un sistema de punts PVP, setges i enfrontaments entre clans, la conquesta i el saqueig ciutats del teu oponent, així com la presència de rigidesa fatal.

En el joc hi ha Kraft. Amb aquesta funció es pot construir una base, contractar els ferrers, alquimistes i altres mestres de la cal · ligrafia, vostè serà capaç de millorar les seves botigues per a un millor rendiment, i molt més ...

En aquest joc, cada jugador pot tenir la seva pròpia parcel · la, que es pot millorar en el futur i molest.

Un món, té dues divises - monedes i vidres.

Les monedes són d'or, plata i bronze, que poden guanyar en el joc, i els cristalls es poden comprar al banc, ja que és la moneda més valuosa en el joc.

En aquest joc hi ha moltes més coses interessants: els ritus, tresors, regals, etc etcètera Què faria tot veure-ho i provar, aneu a processar perfil OneWorld!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more