Marcadors

Ordre de la màgia

Noms alternatius: Ordre de la màgia

Ordre de màgia en les millors tradicions d'acció

. Aficionats a batalles massives, efectes especials fantàstics i accions dinàmiques, el joc Order of Magic, llançat el 2010, ja és familiar. Es tracta d'un producte clàssic amb jugabilitat multijugador en el gènere d'acció i l'ús de cos a cos i diversos tipus d'armes i màgia.

Developers li ha donat les característiques més avantatjoses, fent que sigui brillant i emocionant, sense complicar el principi de control per als jugadors. Aquells que tenen experiència en aquest tipus d'entreteniments també poden tornar-se còmodes aquí, ja que per poder jugar a l'Ordre de la Màgia, cal manipular:

  • Quatre tecles: WASD per moure l'heroi
  • Ratolí per bloquejar i copejar
  • Les rodes del ratolí canvien d'atacs físics i màgics

Tenir territori i familiaritzar-se amb els seus habitants

Després d'omplir el registre de l'Ordre de Màgia, us trobaràs a les magnífiques i misterioses terres d'Astarma. Durant molt de temps hi ha hagut desacords entre els poderosos clans governants: la Casa de la Fundació i la Casa de Migurath. Tothom afirma el seu dret absolut al poder absolut, i poden ser reconeguts pel seu vestit tradicional: els representants de la Fundació estan vestits amb roba blava, i Migurata en vermells.

residents d'Astarma van fundar tres classes:

  • Paladins
  • Tamers
  • Arrows

paladins són els guerrers més valents i hàbils, famosos que es troben amb l'enemic solitari i lluiten en contacte - combat a cos i cos, i els elements de síntesi els ajuden.

Els clients prefereixen distàncies mitjanes utilitzant el poder del foc. Poden desentranyar les maniobres enemigues amb antelació, actuar a la llum dels moviments dels aliats i aplicar tàctiques úniques enmig dels esdeveniments.

Els tiradors són només els guerrers més precisos i vigilants. Es desmarca perfectament de les armes dels seus enemics, per tant la invencibilitat és una de les qualitats importants. Usant màgia, demanen ajuda a l'element de l'aire.

Al unir-se a aliances amb altres jugadors afins, obteniu algunes de les seves habilitats, així com augmentar les possibilitats de guanyar.

: guanyem fama i experiència en batalles

Ser els vostres trucs i la capacitat de prendre decisions ràpidament, la possessió d'armes i la capacitat de substituir-la ràpidament amb d'altres, depèn del curs dels esdeveniments. Vostè pot destruir els monstres trobats i els monstres. Mentre que alguns herois els ataquen al front, uns altres envolten, passen per la rereguarda. Tot passa tan encantat que dóna plaer estètic a la contemplació de cada moment.

Abans de desencadenar batalles massives, i estàs entre ells. Captura i destrueix l'enemic per obtenir la seva experiència. Metòdicament atacant a l'enemic escollit, porti-lo a completar la destrucció independentment de l'arma que tingueu: el poder dels encanteris o l'espasa.

V iPlayer Order of Magic, podeu triar el mode de batalla: PvE o PvP. Lluitant amb multituds de monstres, actives sàviament, perquè cada trobada és una plus de la teva experiència, coneixement, habilitats i habilitats. I el monstre mort li dóna artefactes molt valuosos i útils que es poden deixar per a ús personal o que es puguin vendre a un comerciant local.

Obtenir habilitats, pots anar a la Arena per mesurar forces i armes amb altres jugadors. Només els herois valents i forts del regne es reuneixen aquí per perfeccionar i demostrar les seves habilitats. Podeu arribar a la Sorra al primer nivell, si teniu prou confiança en vosaltres mateixos. En aquestes lluites, pots usar màgia, qualsevol arma i fins i tot lluitar amb els teus punys.

Aquesta és una bona manera de guanyar diners, fama i reputació. Encara que aquests últims no són tan importants, sinó que exciten l'orgull. És cert que només apareixeran en tu per la victòria que encara cal guanyar.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more