Marcadors

Ostriv

Noms alternatius:

Ostriv és una de les millors estratègies econòmiques que s'estan desenvolupant actualment. Els gràfics per a aquest gènere de jocs són excel·lents. La imatge sembla força realista. La música està molt ben escollida. Crea de manera discreta l'atmosfera del poble ucraïnès d'aquells temps. El món sona de manera qualitativa, el cant dels ocells i els sons de les mascotes sonen molt creïbles.

Abans de començar el joc, tria un lloc per establir un petit campament temporal prop de recursos i aigua. Després d'això, el primer assentament creixerà en aquest lloc, que hauràs de liderar a l'inici del joc.

Jugar a Ostriv serà interessant, hi ha moltes activitats emocionants esperant-vos al joc:

  • Construir i millorar habitatges
  • Garantir que la població estigui satisfeta amb les condicions de vida
  • Erigir edificis de producció
  • Crear condicions perquè les generacions emergents tinguin una bona educació
  • dedicar-se al comerç
  • Recursos miners
  • Fer existències a temps per a la temporada d'hivern

Feu moltes altres tasques en l'ambient agradable del segle XVII.

El joc funciona lentament i no vull accelerar-lo gens. Cada minut passat en aquest lloc tranquil es pot gaudir.

Si ho desitges, pots seguir la vida i la vida de qualsevol família normal. Mireu com es desenvolupa el seu destí. A mesura que els fills i els néts creixen.

Al cap d'un temps, en comptes d'un petit poble, controlaràs tota una petita àrea amb nombrosos assentaments que ajudaràs a generar.

Construeix vaixells per facilitar el transport de mercaderies mitjançant els rius propers. A més, els embassaments ajudaran a proporcionar aliments als assentaments mitjançant la pesca.

Els cultius es poden conrear als camps i utilitzar-los com a aliment per a mascotes. O aconseguir farina triturant gra en molins i coure pa, per exemple.

El canvi d'estacions s'ha implementat al joc.

A l'hivern, cal preparar-se amb antelació. Preparar la quantitat necessària de provisions per a la població i el bestiar. Això us permetrà aguantar fins a la primavera i obtenir la propera collita l'any nou. Per escalfar les cases cal preparar llenya. I per confeccionar roba d'hivern, necessitareu pells i pells. Si no es fan els preparatius, les conseqüències seran molt nefastes. Un hivern fred i famolenc pot causar importants danys a la població de la qual tens al teu càrrec. L'enviament per a l'hivern s'atura a causa del fet que els rius estan congelats. Pescar en aquestes condicions també és impossible.

Els camins del joc són trepitjats pels mateixos vilatans. A les rutes que la gent fa més sovint, apareixen camins, i després carreteres.

bancs, pous i altres instal·lacions són utilitzats activament per la població per reposar els subministraments d'aigua o simplement per seure un minut a descansar. Tot s'utilitza per al propòsit previst i sembla molt realista.

Els dies lliures, els vilatans van a l'església o, si no és festiu, treballen per la casa prop de casa. A l'hora de sembrar o a la tardor a la collita, tothom surt al camp i treballa conjuntament.

El joc és molt emocionant i atractiu amb un ambient inusualment tranquil.

En l'actualitat, només hi ha disponible una versió alfa, però no hi ha errors crítics. Pots jugar ara mateix.

Actualitzacions i millores periòdiques.

La descàrrega gratuïta de

Ostriv a PC, malauradament, no funcionarà. Podeu comprar el joc al portal de Steam o al lloc web oficial.

El preu no és alt i fent una compra ara, donaràs suport a un petit equip implicat en el desenvolupament d'aquest projecte en un moment molt difícil per a ells!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more