Marcadors

Reflexió de l'univers

Noms alternatius: Reflexió de l'univers

Reflexió univers en línia - és shareware joc multijugador en el gènere de la ciència ficció amb un sistema econòmic únic. Joc d'univers Reflexió línia porta als requisits del sistema específic d'ordinador del jugador.

Ingrés en l'univers del joc Reflexió simple i no necessita molt del seu temps. Univers Registre Reflexió li demanarà que introdueixi les seves dades d'accés - el nom amb el qual s'entra en el joc, contrasenya, sobrenom - el nom amb el qual vostè sabrà en el joc, e-bústia. La reflexió també registrar univers en línia li demana que escrigui el tipus de targeta de vídeo. Al final haurà d'estar d'acord amb els termes de l'acord amb usuari i acceptar les regles del joc. Després d'això, començar a jugar, vostè haurà de descarregar el client - un programa especial que s'instal la a l'ordinador i optimitza el tràfic d'Internet, a la vegada que redueix la probabilitat d'errors en la visualització d'objectes gràfics.

Univers Reflexió joc en línia permet als usuaris mentre estan jugant en el reflex de l'univers, guanyar diners durant les batalles o venent objectes produïts, i després traduir-los en diners reals. Per a la producció d'aliments, armes i altres elements amb vista a la seva posterior revenda, vostè ha de mirar als recursos del lloc de joc.

Al començament del joc se li donarà una escopeta amb municions i un kit mínim. Aquesta és una excel · lent oportunitat per posar a prova la seva força en el tiroteig, i al mateix temps gaudir dels elements 3D shooter (jocs de "shooter"), que conté l'univers del joc de reflexió en línia. Amb aquesta arma es pot caçar la fauna del planeta.

Per el seu personatge en el joc és un gran potencial de comerç

- La botiga on es pot comprar tot el que necessita - des armes als aliments

- Compra, en el qual es pot vendre alguna cosa urgentment per aconseguir urgentment recursos

- Subhasta, s'exposi el telèfon únic.

El teu personatge pot triar el seu propi camí per al desenvolupament i la fabricació dels diners en qualsevol de les àrees

- Explotació,

- Recull,

- Fabricació d'armes

- Agricultura,

- El servei en les Forces d'Autodefensa,

- L'activitat política,

- Crea la teva pròpia en tota regla de joc de negocis

- Creació i desenvolupament del seu clan.

Encara que el model econòmic en el joc el més proper a la realitat, però, quan vostè juga el joc Reflexió univers en línia, a continuació, submergir-se en el món de la Terra el setè mil · lenni. El joc lletrejar perfectament els matisos d'aquest món, els seus valors, un sistema de relacions socials i les característiques culturals de la vida.

Per reproduir reflex de l'univers, hem de ser capaços d'utilitzar durant la batalla de la coberta natural - vostè no serà capaç d'esquivar les bales. Per als tirs a porta, no hauran de fer clic amb el ratolí, ja que el sistema funciona a la vista. A més, els desenvolupadors del joc han introduït un paràmetre de sistema de batalla interessant - si inadvertidament es dispara, pot causar dany als seus aliats. El joc compta amb una àmplia selecció d'armes, habilitats que el teu personatge creixerà amb el nivell.

Quan vostè juga el joc de reflexió en línia del univers, pot triar un dels vuit professions marcials que són assumptes de tots els negocis i fan els seus diners en el camp de batalla.

Un altre dels avantatges del joc és que el teu personatge, si ho desitja, pot canviar la seva professió, sense perdre les habilitats i experiència.

Aquest joc et submergeix en el món real pràcticament futur després de la Gran Catàstrofe, i allà vostè serà capaç de guanyar diners per viure a la Terra en el present.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more