Marcadors

Overlord Fellowship of Evil

Noms alternatius: Overlord Fellowship of Evil

Game Overlord Fellowship of Evil: retorns malvats.

20. 10. 2015 va deixar el joc Overlord Fellowship of Evil en el gènere de blockbuster de rol, convertint-se en una extensió de les parts anteriors. El desenvolupador Codemasters va dir que aquest tipus d'experiments per a la tornada als orígens clàssics de la tecnologia del joc.

Els jugadors veuen la situació des de dalt, i no poden obrir revisions d'un camp d'acció més ampli. Podeu col·locar una única campanya o cooperar amb quatre amics per passar un conjunt. Desenvolupar joguines bàsiques per a les plataformes més populars:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie que va gestionar la descàrrega de Overlord Fellowship of Evil i la prova, va expressar opinions diferents, i no totes estaven satisfetes. Prenent l'atenció de la reclamació, els autors prometen llançar una versió actualitzada que corregirà el temps equivocat.

El teu paper és el veritable malvat ambigüitats!

Si estàs acostumat a escollir entre l'armadura i la brillantor del brillantor dels cavallers i els seus oponents cavallers, però no tan radiants, els desenvolupadors d'aquesta diversió van decidir tot per vosaltres, deixant només per controlar les forces del mal. I no es barrejarà, és una ullada dels gremlins prims amb ulls codiciosos. Que aquestes belleses i que heu de gestionar, si baixeu Overlord Fellowship of Evil.

En la part anterior, els gremlins (els minions) han perdut el seu mestre Dark Lord, i la revivència no té habilitats. Durant molt de temps han sofert assetjament, observant les cares feliços dels camperols, prats verdosos i flors fragants de papallones. Sempre que la blasfèmia no pot tolerar l'ànima fosca, i la tribu gremlins va entrar a la cova, va trobar un llibre d'encanteris antics anomenats els quatre servents de la foscor.

Resen els dimonis ser un treball desagradable que l'home ha destruït per crear el món del caos, per infondre terror en les ànimes dels homes. Només després de tots els preparatius es pot tornar a intentar ressuscitar el Senyor Fosc, però per ara us convidem a quatre monstres:

 • Vsesilnaya nigromante una vegada que erròniament es va mantenir ritual i es va volar a trossos, però ara està de nou en el negoci;
 • El seu poderós guerrer poderós en el seu temps no ha aconseguit atacar els trolls de pedra, i ha mort, però ara torna;
 • Zlobny nan va ser assassinat per un membre de la Germanor del mal;
 • Tomni elf es va enamorar del seu enemic més implacable.

assigna a cada personatge el seu propi paper en la nova història del Overlord Fellowship of Evil en la PC. Ataquen en un atac frontal, operen des de la distància, utilitzen màgia i debiliten els enemics. Per fer-se més forts, hem de desenvolupar les seves habilitats enviant una batalla suficient. Aviat serà possible complementar el seu talent amb habilitats addicionals per equipar diferents armes i equips.

. Compartim amb les anteriors parts de l'Overlord FOE, veiem diferències en els principis de l'acció militar, l'èmfasi anterior a la massa zavarushku ara els herois tenen els seus propis gremlins mignon amb un conjunt personal de qualitats que també poden bombear.

L'humor negre i

que impressionava els jugadors i els armava, juntament amb l'arma, podeu anar al poble per participar en el saqueig, la destrucció de les llars dels habitants, la destrucció del bestiar i l'esclavitud del poble. Deixa que algú cregui que el Project Overlord és una mica rústic, en la dinàmica del mal i no es va negar.

Requisits del sistema

mínims

 • OS: 64 bits / Windows 7 (i cap amunt)
 • Pamyat 4 Gb
 • Processor: sèrie Intel Core i3 / sèrie AMD FX (millor)
 • Vídeo: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (millor)
 • Més espai al disc: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more