Marcadors

Overwatch

Noms alternatius: Overwatch

Game Overwatch: una batalla pel futur.

al novembre de 2014 En el festival BlizzCon de Blizzard Entertainment, un desenvolupador i editor, es va presentar el joc Overwatch, tancat en el marc del gènere del tirador principal.

/07 inici de 2015 fins a desembre, es van realitzar proves beta tancades per identificar errors i obtenir comentaris dels jugadors sobre la mecànica del joc i l'equilibri. Ja no hi ha proves beta aquest any, però no més tard de 21 fins que es llanci el joc. 06 216 es reprendran.

Ja sabem que la descàrrega de Overwatch serà possible per a plataformes:

 • Xbox One
 • PC
 • PS4

En el rastre dels herois.

Sembla que els desenvolupadors han decidit caminar, així que camina! L'elecció dels herois ja ha crescut fins al 21è personatge, i segur que aquest no és el límit. I tothom té un aspecte tan diferent que no els pot confondre, i els talents de tothom són únics per poder utilitzar-los amb més eficàcia en les properes batalles.

Els jugadors entren al món on va esclatar la guerra i els esdeveniments estan en ple rendiment. Overwatch és una unitat especial d'herois de diferents països, creada específicament per derrotar la injustícia, ajudar els oprimits i restaurar la pau al planeta.

L'organització va complir perfectament la seva funció, i l'ordre realment va regnar a la terra. Es van dedicar deu anys a la investigació, als invents científics, a descobriments únics. Quan la unitat ja no era necessària, es va rebutjar, però alguna cosa va tornar a fallar, i es va fer evident que el món no estava preparat per participar amb els herois.

Overwatch torna a estar demandat, i hi ha vacants obertes per als jugadors que estan disposats a triar el seu paper. Vostè pot convertir-se en un monjo robot de Shambhala, armat amb un martell i un guerrer blindat, un viatger del temps, un cap de seguretat propis de la base egípcia Giza, un graciós arquitecte hindú i escull entre molts altres papers. La informació principal sobre cada personatge està disponible: edat, nom, ocupació, base d'operacions i pertanyent a una corporació, però el potencial total i l'estil d'acció es revelaran només durant el joc.

L'ús eficaç dels herois segurament portarà la victòria. Es poden utilitzar en quatre direccions:

 • Defensa: protegeix els territoris ocupats pels aliats, no permet que l'enemic penetri a la primera línia;
 • Tempesta - no pots prescindir d'aquest heroi quan tires punts protegits per l'enemic;
 • Suport: cura les ferides, multiplica la força dels aliats diverses vegades;
 • Tank: primer passa amb l'atac, causant danys i confusió en els rangs d'enemics. És resistent i gairebé invencible, protegit per una forta armadura.

Els seus herois estableixen una varietat d'objectius i tasques, la implementació de la qual serà exitosa si estudieu els talents dels guerrers i trieu els que tinguin més capacitat per fer front al transport a través dels equips Kings Row amb EMR, la protecció del temple d'Anubis i la realització d'altres missions.

Pot jugar en els modes de "acompanyament" o "punts de captura". Per a cada un dels seus propis mapes i tasques interessants. Per cert, juntament amb els personatges i altres afegits, les noves targetes estaran disponibles de manera gratuïta per als jugadors que es preocupen per comprar i descarregar Overwatch amb antelació després del llançament.

Mentre es queda en el "manteniment" de Overwatch a la PC, el primer equip lliura els productes, l'altre intenta interrompre la missió. En els "punts de captura" per prendre el control del territori específic del mapa de sobreimpressió.

Requisits del sistema

Mínim:

 • OP: 768 MB de memòria de vídeo i 4 GB de memòria del sistema 1010
 • ОС: 64bit / Win Vista / 7 / 10/8
 • Targeta de vídeo
 • : Nvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 o gràfics Intel HD 4400
 • Processador: Intel Core i3 o AMD Phenom X3 865
 • espai en el disc: 5 Gb
 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more