Marcadors

Path of Evil: Immortal Hunter

Noms alternatius: El camí del mal

Path of Evil: Immortal Hunter: gairebé com Diablo, però més mòbil

Joc

Path of Evil (PoE) de l'estudi de jocs TINYSOFT, especialitzat principalment en màquines escurabutxaques. Aquesta és una mena de prova del bolígraf, i de sobte sortirà un producte de qualitat i els jugadors estaran encantats. De moment, el joc encara està en desenvolupament. No trobareu aquí cap salvapantalles o història de vídeo a partir de la qual va començar tot. Path of Evil és una còpia senzilla del famós joc de rol de principis dels noranta, però només per a dispositius mòbils. El joc en si i l'anivellament del personatge es simplifiquen tant com sigui possible. Vols jugar? Entra, descarrega't i corre per les masmorres.

Aquí no hi ha possibilitat de selecció i personalització de personatges, el vostre camí comença immediatament en una de les masmorres. En pocs passos se us mostrarà com lluitar i matar els esperits malignes. Que és bastant senzill... primerament. Porta l'heroi a l'esquelet i automàticament començarà a colpejar-lo amb una espasa. Si voleu colpejar amb un encanteri, premeu el botó corresponent a la part inferior dreta. El moviment del joystick des de la part inferior esquerra és un clàssic de control de jocs de rol mòbil.

Nivell del personatge

El teu heroi té nivells, habilitats i característiques:

 1. Puja de nivell passant per masmorres i destruint monstres.
 2. Actualitza les teves estadístiques pujant de nivell. Amb cada nivell se't donen fins a 5 punts estadístics.
 3. Les habilitats es troben en combat des dels cofres al final de cada nivell. Són de diferent raresa i força. Es poden utilitzar fins a 3 habilitats en combat. Les habilitats són el combat i els beneficis (augmentar el rendiment durant un temps determinat).

Atenció a l'equip. També s'obté de cofres al final del nivell (masmorra). Com més difícil és el nivell, més alts són els premis. Cadascun dels calabossos és petit, però no us deixeu enganyar, serà fàcil. Sí, Path of Evil: Immortal Hunter és un anàleg simplificat, però a partir del segon nivell, cada cop hi ha més monstres i són de pell gruixuda. Us recomanem que utilitzeu l'habilitat principal del personatge amb reflexió. Fa molt de dany i només s'utilitza una vegada per nivell.

Equips i els seus tipus

A més de les tres habilitats, l'heroi pot estar equipat amb equip. Un lluitador totalment vestit té més punts de vida i mana, protecció contra diferents tipus de danys i, en conseqüència, causa més dany a l'enemic. Podeu portar al vostre personatge:

 • botes
 • casc
 • dos anells
 • espatlleres
 • guants
 • armes
 • escut
 • armadura

L'equip té una raresa diferent, afecta les característiques i les bonificacions. Com més gran sigui la raresa, millor serà l'article. Si vesteixes un lluitador amb tota l'armadura llegendària, considera'l el déu de la guerra: és gairebé impossible de matar-lo.

Podeu descarregar Path of Evil: Immortal Hunter gratuïtament al nostre portal fent clic al botó corresponent o a qualsevol dels mercats de jocs per a dispositius Android i iOS. El joc és gratuït, però gastant un parell de dòlars pots comprar un cofre amb premis valuosos (per exemple, habilitats llegendàries).

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more