Marcadors

Camí de l'exili

Noms alternatius:

Path of Exile és un dels jocs de rol d'acció més significatius des dels inicis del gènere. El joc es va llançar fa molt de temps, però els gràfics es veuen bé fins i tot per als estàndards actuals. El disseny d'àudio tampoc planteja objeccions. Però no són els gràfics els que distingeixen aquest projecte d'una sèrie de jocs similars. Aquest és el joc més hardcore del gènere. Si voleu passar de manera fàcil i natural per un altre joc de rol en un parell de vespres, aquest no és el cas. Fins i tot els veritables mestres del gènere hauran de treballar dur aquí.

Abans de jugar a Path of Exile, tria una classe, n'hi ha sis principals aquí:

  • Savage - Conqueridor, Cap de guerra, Berserker
  • Huntress - Sniper, Raider, Tracker
  • Bruixa - Nigromant, Mag elemental, Ocultista
  • Duelista - Slayer, Dimacher, Champion
  • Sacerdot - Inquisidor, Hierofant, Protector
  • Bandit - Assassí, Sabotedor, Rogue
  • Nobledona

Com podeu entendre d'aquesta llista, les classes del joc no són tan senzilles, la majoria de les classes també tenen subclasses amb un total de divuit.

El sistema d'anivellament del joc és, sense exagerar, excel·lent. Hi ha aproximadament un miler i mig d'habilitats, quina d'elles desenvolupar no és fàcil triar. Podeu experimentar sense parar, però només hauríeu de fer-ho si sou un jugador molt experimentat en aquest gènere. Si no voleu perdre el temps en experiments interminables o no sou un jugador tan experimentat, podeu trobar fàcilment esquemes de desenvolupament ja fets a Internet sense gaire dificultat.

Si t'atreveixes i comences a jugar, estigues preparat perquè el teu personatge mori amb força freqüència, només has de suportar-ho. En alguns llocs del joc, la complexitat està més enllà del límit i el tipus de bombeig amb què podeu passar còmodament pel joc simplement no existeix. Haurem d'esforçar-nos i entendre el difícil sistema de combat. Apuntar als oponents amb els cops més senzills, com passa de vegades en aquests jocs, no funcionarà aquí.

Al principi del joc se't ensenyaran els conceptes bàsics i després t'enviaran per descobrir la resta pel teu compte. La formació és curta i no intrusa. Els jugadors experimentats els encantarà. Molts molesta quan ja vols jugar, i en aquest moment els desenvolupadors t'agafen la meitat del joc de la mà, ensenyant-ho i explicant-ho tot.

Pràcticament des dels primers minuts, aquí comença un joc en tota regla. No et deixen temps per construir. Estigueu preparats per no completar la primera missió inicial d'un sol intent, sobretot si sou nous en jocs d'aquest gènere.

El joc té un mercat integrat on els jugadors poden comerciar. Però no penseu que tot aquí es pot comprar per or, la moneda a l'hora de fer transaccions són diversos materials per millorar les armes o armadures. De fet, en comptes de comerç, hi ha el bescanvi.

Podeu descarregar

Path of Exile gratuïtament a PC si seguiu l'enllaç d'aquesta pàgina. El joc és realment completament gratuït. Aquí hi ha compres dins del joc, però només són adorns visuals, els desenvolupadors s'han assegurat específicament que les compres no afectin la jugabilitat de cap manera. En comprar qualsevol cosa del joc, de fet, expresseu l'agraïment als desenvolupadors pel seu treball titànic, però ningú us obliga a fer-ho.

Instal·la el joc ara mateix i comença el teu viatge pel món de la fantasia! Si l'anterior no t'espantés massa ;)

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more