Marcadors

Cruïlla dels Mons

Noms alternatius: Warcross

Hi havia una fantasia nacions del món barallat entre si i va començar una guerra sagnant. Bruixes malvades surant màgia destructiva - i el món es va trencar en molts trossos. Molts humans segles, Elfs, Nans, Orcos i Hobbits llanguir en la foscor del caos, però van venir per ajudar els bons mags. Així que hi va haver un encreuament de camins del món - un lloc on tots els personatges de fantasia pot arribar a una lluita justa per determinar qui d'ells més fort.

Mons del joc en línia Crossroads et convida a l'impressionant món de poderosos guerrers, artesans especialitzats, comerciants astuts mags i savis.

Crossroads Joc mons en línia li complaurà fins i tot a les computadores més modestes. Requisits mínims: Processador d'un sol nucli de 2,33 GHz, 256 MB de RAM, targeta gràfica amb 128 MB de memòria gràfica.

Participi en la cruïlla dels mons de joc passa simplement i ràpidament. En el "Entrada al joc" clic "registrar". Següent inventar login, generar contrasenya i especificar l'adreça de correu electrònic de treball per rebre la carta amb un codi d'activació. Després haureu d'introduir el nom del personatge del joc - sobrenom, crear al teu gust. També haurà de triar una de les cinc carreres i després especificar el seu gènere, nom, aniversaris, país i ciutat. Al final del Recluta caràcters fotos captures, llegeix i confirma la regla. Si et trobes en el joc en la recomanació d'algú - Proporcionar informació al "àrbitre". En aquest registre Crossroads mons altra vegada, després de l'activació s'inicia el joc.

Però primer anem a veure races jugables més estretes, en cas contrari és poc probable arribar a jugar el joc dels mons en línia Crossroads, així com ho fan els mestres i gurus locals.

Mons línia Crossroads Ras joc només cinc.

Les persones difereixen força que causa un gran dany a l'enemic a atacar. Orcs estan dotats de gran abast crític - la capacitat de fer mal a una vegada i mitja més. Gnoms difereixen poderosa represàlies. Els elfs són molt àgil, fàcil d'esquivar l'atac enemic i el hobbits sort. Cada raça té les seves fortaleses i debilitats, la seva quantitat de mannà i de reserva d'unitats de la vida.

Les qualitats úniques del personatge del joc anomenat l'article, després de cada victòria que creixen - l'heroi de "bombament". En l'exhibició d'esdevenir un gran paràmetres d'influència: les armes Força de xoc d'impacte, la defensa, esquivar encant, encant de bona sort, encant crit sala de respostes. Cruïlla del joc en línia Mons impossibles sense anivellament sistemàtica de les estadístiques del teu personatge i paràmetres. Per a cada cursa hi ha alguns esquemes bàsics de bombament i molts jugadors inventats.

Anivellació es produeix durant una baralla amb una ombra, els teus companys de batalla - i en el futur - el millor assistent en els duels. I, vostè pot convidar a la companyia d'algun jugador amb experiència i anar a les de por lluitar contra els monstres del bosc fosc. Juga el joc dels mons en línia Crossroads pena per començar a anivellar el personatge a un determinat nivell. Si vostè sent que està ple de força heroica - anar a la sorra, on es repten els uns als altres combatents mons Crossroads i deixar que tingui sort! Recordeu que els febles guerrers gent no serà capaç de trencar a través de la protecció del gnom bombat i àgil elf nivell superior serà immune a la terrible orc.

Warcross joc et portarà més enllà dels límits de la realitat en un món d'aventures i emocionants esdeveniments

Cruïlla del món de registre en línia li donarà l'oportunitat de desfogar-se i per delectar-se amb la sorra virtual, així com l'autoestima, la superació d'un en un oponents forts i àgils. Vostè quedarà fascinat pel món fantàstic, així com, en les seves batalles de temps lliure, es converteix en un ferrer hàbil, enginyós comerciant o un mag savi. Els diners guanyat si bé és molt útil per comprar armadures, armes i artefactes màgics. Fins i tot el novell més verd pot, molestant dur a la mina, comprar immediatament una armadura decent i una espasa.

Reproduir mons Crossroads és summament interessant, perquè aquí vostè està esperant per a les baralles de gran escala amb 10 homes per cada costat, atrevint comerciants, que el palmell d'ungüent o d'invulnerabilitat de poció a la dreta en el camp de batalla, i fins i tot la seva pròpia ràdio i empinada di Jockeys i moltes més interessant i emocionant.

Començar a la cruïlla dels mons per jugar i no et penediràs el temps, obtenir un càrrec de vivacitat i bon humor.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more