Marcadors

Pro Evolution Soccer 2014

Noms alternatius: Pro Evolution Soccer 2014

Joc de Pro Evolution Soccer 2014 és un nou joc de vídeo desenvolupat en el gènere de simulació esportiva. Aquest joc es considera que és un nou simulador de futbol esports.

Joc de Pro Evolution Soccer 2014 PC és considerada la desena versió del joc, que va ser llançat per a la PC.

Gràfics per a PES 2014 PC s'ha millorat molt, i s'han canviat els requisits per als ordinadors personals. Per jugar a PES 2014 en la configuració de l'equip no ha de ser menys del següent:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - Processor.

2) 1 GB - RAM.

3) 8 GB - HDD.

Abans s'aconsella als desenvolupadors de jocs a veure el joc professional PES 2014 vídeo. Al vídeo mostra totes les característiques dels jocs i jocs específics.

Descarregar Pro Evolution Soccer 2014 A continuació, pot comprar el joc a la web oficial, així com altres llocs de jocs que ofereixen aquesta característica.

Joc de PES 2014 i es pot descarregar a través dels arxius d'arrencada anomenat torrent. Però per això es necessita per descarregar un arxiu especial i instal lar el programa al seu ordinador.

En un joc de futbol PES 2014 que jugarà en un nou motor, el que li proporcionarà moltes noves característiques.

En aquesta versió del joc que vostè està esperant per obtenir una imatge molt més realista i completa versatilitat.

En el joc PES 2014 jugadors van començar a interactuar millor amb els altres i desenvolupar maniobres fraudulentes contra els rivals.

Serà desenvolupat per al joc amb llicència Asian Champions League, i s'inclouran en el PES 2014 equip, que abans no estava en el joc.

Abans de començar el joc en PES 2014, cal estar familiaritzat amb els components bàsics del joc:

1) La física de la pilota únic. Major èmfasi es col · locarà en el joc per moure la pilota, la seva velocitat, que el posseeix. Es mostrarà en el joc del jugador antropomètrica, alçada de la pilota - tot serà mostrat en el joc.

[2] _0_) del sistema d'estabilització i d'animació moviments. Gràcies a la perfecció en l'art dels teus jugadors rebran el màxim de llibertat d'acció. Tot influirà en els altres i són molt clares, la batalla entre els jugadors visualitzar.

[3] _0_) Emocions. Els aficionats al futbol afectar l'estat emocional del seu equip. La moral de l'equip va a afectar l'estat emocional i físic de l'equip en conjunt.

4) Estil Individual. Aquest estil del seu reproductor, per la qual cosa s'obté un cert nombre de punts.

5) El joc en equip. En aquesta versió, veureu una nova tàctica, la col · locació dels jugadors. Pel que les tasques que vostè posa els jugadors dependrà de la seva victòria.

6) del nucli. El joc està esperant obtenir reaccions i sentiments dels jugadors, així com un nou sistema de sancions. Les formes preferides que detallen els jugadors, de la seva persona i la transferència de jugadors al camp.

Joc de PES 2014 et sorprendrà amb la seva capacitat i prestacions en el món del futbol. Submergeix-te en el món de l'esport increïble que durant molts anys ha estat al cor de milions de persones.

L'experiència de la més increïble sensació de la victòria amb un joc de futbol PES 2014!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more