Marcadors

Segle 21 del migdia

Noms alternatius: Segle 21 del migdia

Espai migdia joc en línia del segle 21 el convida a crear i desenvolupar la seva pròpia colònia en un dels planetes del sistema solar, així com provar la seva mà en la conquesta de nous territoris per a l'extracció de recursos únics. Al migdia del segle 21 en línia vostè construirà bases, desenvolupar la infraestructura, recerca important per als seus recursos de desenvolupament i tot això en el context dels paisatges còsmics urbà.

Migdia Joc segle 21 en línia creat en el motor, Flash, de manera que la configuració del seu equip va exhibir alguns requisits del sistema. Així que, per jugar el joc del segle 21 del migdia en línia requereix un PC

• Sistema operatiu Windows 98/2000/XP o Vistax32/Seven,

• Processador Pentium 3 800 MHz o superior,

• 256 MB de RAM,

• 64 MB de targeta de vídeo o superior,

• una connexió a Internet estable.

• Adobe Flash Player.

Pel que fa als navegadors, joc en línia del segle 21 del migdia, que és compatible amb tots els navegadors.

Ingrés en el joc del migdia segle 21 comença amb la frase "entrar a l'Acadèmia", feu clic i abans de venir a omplir les seves dades de camp. Ingressa

• sobrenom - el sobrenom

• abordar bústia actual

• Password

• El codi de verificació.

Per comprovar migdia segle 21 ha estat completat, l'acord d'usuari i acceptar l'enllaç per activar el seu compte, és a la carta que acompanya al correu electrònic especificat.

Per tant, el moment de la inscripció en línia del migdia segle 21 confirmats i l'estrèpit de les guerres intergalàctiques et fiques en aquesta realitat còsmica emocionant. Vostè comença a jugar del migdia segle 21 el planeta Orion, serà la seva ubicació personal. Caràcters aquí són estàndard, però pot triar una de les tres faccions:

• colonitzadors

• comerciants

[] • _0_ pirates.

La nau espacial també va assignar a la norma que acaba de llegir els seus paràmetres.

Així que, en un futur pròxim o que guanyarà i explorar nous territoris, o sostenir les economies o viatjar a pirata espai exterior amb males intencions. Bé, fins ara, la tasca prioritària serà l'equipament de la seva pròpia colònia, per "cobrir la rereguarda."

El principal recurs de la galàxia - és l'energia. Vostè pot obtenir de la planta d'energia, que s'ha de construir. A la presó també es pot construir fàbriques, que es reuniran els mòduls de naus espacials. La seva tasca principal en aquesta etapa - construir la seva pròpia flota, l'única manera que es pot moure amb seguretat al voltant de la galàxia, però en cas d'un atac per donar una resposta adequada.

Recurs d'igual importància - d'hidrogen, que volar les naus espacials. Extracte que tan important com l'energia.

A part d'aquests, hi ha sobre els recursos del planeta, com el coure, silici i or. Qualsevol d'aquests recursos per tu produir nano-robots seran els seus ajudants lleials a totes les obres.

Al segle 21 del migdia jugar un particular interès perquè es pot reposar la seva flota no només per construir una planta per a la producció de naus espacials. Per exemple, encara es pot atacar les naus, robant, prenent a bord de la nau. I perquè no necessàriament té una nau espacial i un munt d'experiència chic. Aquí important bé tàctica i l'espai lliure, és clar. També a la seva flota pot afegir vaixells a la deriva, els porten a coll i anar a la colònia, hi nano-robots tindran dolços.

Major amenaça, sobretot per una fracció dels comerciants són estrangers que són cridats Trinnitami. Aquest estranger pirates, el seu objectiu - recursos caravanes. Observeu venir gairebé impossible, de manera que l'èmfasi en la defensa contra ells - és la velocitat de resposta. Bueno i massa - la major de la seva flota, la més fàcil de jugar el joc en línia del segle 21 del migdia per a totes les branques de desenvolupament.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more