Marcadors

Pi completa

Noms alternatius: Complet P

Pi completa en línia - és un joc d'aventures en línia del navegador creat en l'estil de còmic irònic, el thriller post-apocalíptic, amb molta varietat amb humor dibuixat mutants, zombis i monstres.

La trama és la següent: una catàstrofe mundial després d'una explosió d'Hadrons va obligar els supervivents lluiten per les seves vides en un ambient de fi del món. Per coincidència, el culpable del que va passar és que el seu personatge, que ara viatja pel món en constant canvi, desembolicar l'embull dels trencaclosques de la trama i la destrucció de criatures mutades esgarrifoses. Després d'haver sobreviscut complet Pi, ha de salvar a tota la humanitat.

Requisits del sistema són insignificants, ja que aquest joc de navegador. Es pot jugar des de qualsevol ordinador amb accés a Internet, que no requereix pre-instal · lació. Per jugar el joc en línia completa Pi, es necessita un registre complet lliure de Pi.

Ingrés en el joc Pi completa és la següent: els jocs en línia, feu clic a "Play", a continuació, introdueixi el seu nom d'usuari (el seu nom en el joc), seleccioneu el gènere i el tipus de caràcter.

El següent que necessita per crear, o més tard no es pot estar connectat amb el mateix nom d'usuari. Feu clic al botó "Registrar", introdueixi la seva adreça de correu i contrasenya. En finalitzada aquesta Pi registre complet. Ara pots jugar el joc en línia completa Pi.

El joc et dóna l'opció de tres tipus de personatges masculins i tres dones, que difereixen en les seves característiques.

  • Potència - avantatge musculós i Amazon
  • Truc Bèstia i usat en combat enganyar
  • Tenim Cerebrito i el coneixement intel · ligent per augmentar la protecció

Joc incorporat Pi complet en línia, sobretot en l'acompliment de les tasques i les batalles de missions contra monstres d'ordinador o altres jugadors. Fer el treball, rebràs una recompensa armes i coses útils. Les tasques es realitzen en estricta seqüència.

Les batalles en el joc pren lloc en passos, cadascun al seu torn, està limitada en el temps. Si no té temps per fer un moviment, se li col · loca en atac a l'atzar i els accidents cerebrovasculars es dirigeix ​​a l'oponent.

Aquest joc en línia completa P té dos tipus d'ubicacions: combat i de pau. En combat caminaràs ubicacions per a les tasques, que estan plens de zombis i mutants, la seva destrucció s'incrementarà seu nivell i reposar l'arsenal d'armes i subministraments. També allà es pot trobar coses valuoses que posteriorment poden ser utilitzats o venuts per a la fabricació d'armes.

En els llocs en temps de pau baralles es duen a terme, se li tornarà a comprar les coses necessàries en els combats o de vendre una cosa que vostè no necessita comprar instruccions per fer coses noves i obtenir nous llocs de treball.

Joc en línia completa Pi compta amb una gran varietat en l'elecció de les armes, és part d'un conjunt de roba per a cada un dels caràcters. Armes que es compren, es pot obtenir assassinat per un monstre, o faci-ho vostè mateix d'acord amb les instruccions. Pel que fa a la protecció, certa armadura protegeix contra certs tipus de dany:

  • Física
  • Foc
  • Balística

També, per a la victòria sobre l'enemic, estarà disponible:

  • "Ukrashaki" , que milloren la capacitat del caràcter;
  • Raskhodka armes i armadures complementàries (atacant, estimulants, granades, bombes)
  • Habilitats Fitch (caràcter sobrenatural apareix després de l'accident), per ajudar a jugar en Full Pi. Poden causar dany a l'enemic, així com curar el propietari

Per ajudar al personatge, pot triar un dels tres satèl · lits mascotes: Cuervo - més adequat per a la protecció dels personatges Vargan - per als personatges de poder Kisssa - per a dretans. A nivells alts poden estar en joc Pee plena domesticar nous satèl · lits, si hi ha els recursos necessaris. Totes les mascotes amb cada nivell cada vegada més gran en les seves capacitats, la qual cosa augmenta les possibilitats que el caràcter i ajudar en la batalla.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more