Marcadors

L'últim bastió

Noms alternatius: L'últim bastió

Basada en navegador en línia del joc últim bastió amaga un enorme món ple d'aventures i fantasia. Aquest meravellós joguina no cal instal lar cap de les seves característiques especials del seu PC o telèfon mòbil, ja que funciona a la plataforma wml. En altres paraules, per jugar el joc en línia últim bastió, només necessita una connexió a Internet i un tipus de navegador modern Opera.

Uniu-una partida últim bastió requereix omplir els següents camps:

1) El seu nom d'usuari (el nom del joc).

2) Nom Real.

3) Ciutat de la teva estada.

4) El teu pis.

5) La raça, en què jugues.

6) A partir de l'E-mail.

En la mateixa pàgina - Registre Darrera Bastion - s'introdueix breument les cinc carreres amb ranura

1. Gent - tenen característiques mitjana, però són guerrers per naturalesa.

2. Follets - molt ràpids i precisos en batecs.

3. Gnoms - sempre blindats (blindatge pròpia creació) i no criatures febles.

4. Orcs - guerrers poderosos en els seus batecs. El plom en aquesta àrea.

5. Hobbits - la narodec creixement més petit però extremadament uvorotlivy.

Si se segueix prement els botons "en el joc" l'escenari últim bastió de registre en línia es pot considerar acabada amb èxit.

La seva primera missió del joc vostè aconsegueix en el començament - el vell pescador al poble. Només recordi abans d'executar la tasca d'adquirir armes. Seguiu estrictament al Nord - a la ciutat per Stoungard tamoshnem botiga.

Independentment de la seva elecció de carrera, l'heroi serà present i desenvolupar les següents cinc característiques:

• Sort - afecta la capacitat d'aconseguir un cop crític ("crític" infligir el màxim dany possible) i una rara oportunitat de moblar el subjecte (vostè pot trobar o colpejar amb els monstres).

• Potència - afecta l'eficàcia del seu atac i defensa.

• Agilitat - et permet jugar el joc en línia últim bastió, esquivant els atacs enemics.

• Resistència - afecta a l'heroi de la resistència en termes de salut i la seva capacitat per pagar cap cost (inventari).

• Intuïció - afecta els atacs de precisió.

A més, l'últim bastió del joc en línia té la seva pròpia moralitat! No obstant això, aquí actua com un valor material. Igual que a la vida real, la moral es divideix en:

A) positiu → li permet comprar coses a les botigues a preus més baixos;

B) → impacte negatiu en el moviment de l'energia, causat per la força de les armes.

Gràcies a l'últim bastió de les missions que exerceixen, sens dubte, serà molt més interessant, per la seva reeixida implementació poden adquirir experiència, els diners, o la mateixa moral. Una mica de diners: la moneda del joc es diu "dinars". Encara que el seu compte tan aviat com comenci a tocar l'últim bastió, i es cobrarà 50 dinars, en el futur, "per viure còmodament," haurà de treballar o participar en baralles pagades.

Si vostè està preocupat que, a causa de la poc exigent trànsit, vostè tindrà ningú a qui acudir, no es preocupi: zona de jocs és prou àmplia per permetre als jugadors a viatjar i trobar un munt en aquest munt d'aventures. El mateix s'aplica a les armes: Last Bastion en línia ofereix una àmplia selecció d'armes i municions del tot, i és poc probable que sentir menyspreat en aquesta àrea.

Si en algun moment la seva estada en un enorme món de joc anomenat Arden (acabo d'enviar aquí últim bastió de joc en línia) que vulgueu comprovar la seva història, es pot visitar la seva biblioteca local per a l'estudi hi ha cròniques. I a més que espera molt més d'aquí tota mena d'interessants. Vingui i vegi per vostè mateix!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more