Marcadors

L'última batalla

Noms alternatius: Últim Combat

Última Batalla en línia - de rol multijugador joc de lògica en l'estil de la fantasia.

Joc en línia L'última batalla no imposa requisits específics del sistema, sempre que vostè té una connexió a Internet i un navegador.

Ingrés en el joc Última Batalla demana un sobrenom - el nom del teu personatge, vés amb compte, perquè no es pot canviar el seu sobrenom. Després cal introduir el seu correu electrònic i, contrasenya i especificar el sexe del personatge. Darrera registre Batalla en línia tanca en la selecció de la carrera desitjada i introduint el codi de la imatge per assegurar-se que no ets un robot. No t'oblidis de prendre l'acord d'usuari.

Joc en línia batalla passada li ofereix una opció de dues races:

- Noble elfidy

- Nekrolandtsy Brave.

En aquest punt en el joc dels representants de les dues carreres sobre la mateixa. Importa la raça que triï dependrà de la interfície del joc, quan vostè juga el joc en línia L'última batalla. Cerca Elfidy la llum i la bondat, i nekrolandtsy - al mal destrucció. Races varien en gran mesura en aparença, així com la seva armadura i municions. A més, els diferents conjunts de roba són introduïts als personatges de diferent sexe.

Joc en línia batalla passada té un sistema de batalla molt original. L'exposició de tres fitxes consecutives (pedres o crani) del mateix color, la lluita contra els cops comercials. Per tant, el resultat de la batalla no només depèn del nivell d'un lluitador que és o bé un mag o un guerrer, no només en la seva armadura i armes, sinó també des del pensament lògic del jugador i l'habilitat amb què es disposa dels recursos disponibles. Per tant, recomana que els jugadors es veuen en el fòrum, que és un animat debat sobre les possibles tàctiques i estratègies que poden conduir a una victòria en la batalla.

Batalles dues opcions:

- Duel. Vostè lluita un a un amb el caràcter del seu nivell.

- Batalla caòtic. Aquesta lluita va servir aplicació especial, i tots els que tenien durant un minut desitgen participar en la batalla, dividits a l'atzar en dos equips.

Si s'oblida durant una baralla més de tres voltes, se li desqualificarà. Per la victòria a guanyar experiència i diners.

A més, per l'assassinat d'un personatge jugador en una baralla justa, pot obtenir una medalla, la millora de certes característiques. Bé, si no té sort, la medalla pot comprar diamants.

El teu personatge quan es juga en l'última batalla, aconsegueix una finca privada, en la qual es pot conrear herbes per a les pocions i pocions que augmenten el poder curatiu (serà el seu propi cuiner amb un morter i morter). Elixirs només poden beure abans de la baralla. La finca encara pot lliurar una estàtua especial als peus dels que, a continuació, trobar elixirs rares. Si tant enrenou cas de no estar satisfet, el conjunt estàndard de elixirs i pocions que pots comprar en una botiga especialitzada. A més, a la ciutat es pot trobar una gran quantitat de diferents institucions amb diferents funcions necessàries per exercir amb èxit en l'última batalla. Aquest

- La botiga

- Compra,

- Smithy

- Tavern

- Bank.

A la botiga es pot comprar un munt de coses, i l'armadura, però alguns d'aquests articles que vostè serà capaç de vestir-se sol assolit un cert nivell. A més, la necessitat de reparar l'armadura o recollir a si mateix dels residus que queden en el camp de batalla després d'un oponent derrotat.

Quan vostè juga el joc en línia L'última batalla, llavors vostè tindrà l'oportunitat d'entrar a la Unió com els acords amb altres jugadors, i Missions - Missions amb un munt de puzles intel ligents i ocultant perill per a la vida del personatge.

El màxim nivell de desenvolupament dels personatges en el moment - l'onzè. El joc està en fase beta.

Última Batalla inscripció s'obrirà davant teu un petit però emocionant en un món en el qual no només la força i el nivell, però la lògica pot ajudar a aconseguir la victòria!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more