Marcadors

Dominació total

Noms alternatius: Dominació total

El joc Total Domination es diferencia amb gràfics memorables, actuacions de veu d'alta qualitat i àmplies oportunitats d'interacció entre els jugadors.

Requisits del sistema

Los requisits del sistema compliran a tothom: per provar la vostra mà en batalles post-apocalíptiques, només necessitaràs una computadora i Internet. Els crèdits es perceben com un impost sobre la població del sector. Més persones: més diners.

  • Cristalls: es pot obtenir augmentant el nivell i per completar tasques. Aquest és un recurs universal per al qual tots els altres s'adquireixen.

Technologies

L'arbre tecnològic promet al jugador un tresor de coneixement i un transport d'oportunitats. Cada nova tecnologia s'obre només després d'estudiar totes les anteriors a la branca. Alguns d'ells no es poden estudiar sense construir certs edificis. I, en conseqüència, molts edificis del sector no es poden construir fins que s'hagin estudiat determinades tecnologies.

Building

En el joc hi ha molts edificis diferents, cadascun dels quals realitza el seu paper. En total, hi ha 5 tipus d'instal·lacions, així com l'oportunitat d'ampliar el sector i utilitzar els serveis del Mercat Negre. Categories de construcció disponibles:

  • Resource: qualsevol edifici associat a l'obtenció d'urani, titani o crèdits.
  • Comandament - centres de coordinació de diversos tipus.
  • Militar: bases i fàbriques per a la producció d'equips militars.
  • Protector: estructures defensives, com murs, portes, torres i canons.
  • Decoratiu: decoracions útils addicionals del sector. Per exemple, un reparador robot.

Troops

El jugador disposa de 4 tipus de tropes, cadascuna de les quals ofereix una gran varietat d'unitats:

  • Infanteria.
  • Vehicles aromàtics.
  • Artilleria.
  • Aviració.

Procés del joc

Total Domination online permet desenvolupar el vostre propi sector extret de recursos, edificis i tecnologia d'aprenentatge. La distribució exitosa de les forces existents els permetrà expandir les seves possessions i enfortir l'exèrcit. Al mapa del món, a més del sector, hi ha sectors d'altres jugadors, així com llocs lliures que poden ser robats o protegits del saqueig. A les ubicacions del joc Total Domination: una font segura d'experiència addicional i fins i tot d'unitats militars. Explora i atac per reposar els teus recursos. Si ingressa al clan, rebràs bonificacions addicionals. Al final, hi ha moltes possibilitats que una sola persona mantingui la seva posició al camp de batalla?

. Com guanyar sense donat?

El joc proporciona la possibilitat d'obtenir "bollos" virtuals addicionals per diners reals. Alguns jugadors estan molt contents amb aquesta oportunitat, però altres es neguen categòricament a invertir alguna cosa en el món del joc. Puc guanyar sense un donat? Sí. L'estratègia de Domini total és lliure de jugar. No només jugar, sinó també guanyar. Per fer-ho, necessiteu paciència i coneixement de totes les característiques del joc, la seva economia i l'estratègia de fer la guerra. Però l'arma principal a les mans serà la diplomàcia. Comuniqueu-vos amb altres jugadors, busqueu amics i aliats, uniu-vos al clan i cap donant no us podrà vèncer.

El joc Total Domination impressiona amb el seu entorn i abast post-apocalíptic. Aquesta estratègia ofereix àmplies oportunitats d'interacció entre els jugadors: cal trobar aliats, assegurar el sector dels enemics, atacar els sectors rivals, comerciar amb veïns. A Total Domination play es recomana als fanàtics dels jocs MMO.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more