Marcadors

Primer Món

Noms alternatius: Mundial del Primer

Primer Món en línia - aquesta nova i revolucionària estratègia social multiplataforma, que s'oposen entre si dues nacions: El regne doctor i Adorniyskoe. El concurs és per al Prime - el recurs més important, que posseeix les reserves que pot canviar l'equilibri de poder ...

Per iniciar el registre necessari de jocs Primer Món. Joc en línia del primer Mundial requereix la instal · lació del client del joc, que es pot descarregar directament de la pàgina web.

Mida instal - 17 MB. Després de descarregar, espereu fins que es va a instal · lar el joc, llavors vostè haurà de registrar a través de Facebook o companys de classe (si aquestes xarxes socials no tenen el seu compte, és desitjable crear). A la finestra que s'obre, escriviu en els camps apropiats nom d'usuari i contrasenya. Unir-se a aquesta partida acabi Primer Món. Vostè pot jugar al primer món. Un cop connectat, seleccioneu la part a la qual vostè juga el joc i entrar el nom desitjat en el camp corresponent.

Requisits del sistema necessaris:

• Processador: 2 GHz - 3 GHz

• Memòria: 1GB - 2GB

• Espai en disc dur: 4 GB

• Vídeo: GeForce6600 GT (Radeon X1300) 128 MB de VRAM o equivalent (25 fps) o GeForce 8800 (Radeon HD 3850) 512 MB de VRAM o equivalent (40 fps)

• Sistema operatiu: Windows XP SP2, Windows Vista SP1 o Windows 7

Joc Prime World Online protegida en Race 2

• Metge

• Adorniytsy

Cada raça representar 26 caràcters, que es divideixen en aquests papers

• Killer

• Defensar

• Assalt

• Suport

• Unitat

Killer - vulnerable en combat normal, no és una gran oferta de salut, però en el moment adequat pot donar un cop aclaparador;

Defensa - té un subministrament suficient de la salut i pot desgastar l'enemic considerablement;

Assalt - un munt d'energia i pot suportar una gran quantitat d'atacs enemics;

Suport - aquest representant pot tractar a un company ferit, o prendre el control de l'enemic per afeblir el seu atac;

Fighter - ell pot estar a prop i de lluny, no és una gran oferta de salut, però un fort cop.

Cada personatge té un conjunt específic de talents, que es divideixen en comú i únic.

Talents generals - estan disponibles per a tots els caràcters

Unique - pertanyen específicament a qualsevol

Tots els talents són codificats per colors: groc, verd, blau i púrpura. Talent color afecta la força i la utilitat, de manera que el talent amb el color groc - el més fàcil, i de porpra - el més fort.

Joc en línia Primer Món té tres grups de característiques de joc:

• general

• Els atacants

• Protecció

Les característiques comunes inclouen - Classificació (defineix el campionat), GK (defineix la fatiga), Salut, Energia, velocitat (temps de viatge) i el Health and Energy Regeneration (capacitat de recuperar-se ràpidament).

Per atacar característiques inclouen - Força, Intel · ligència, astúcia, agilitat, rang d'atac de Robatori i de la salut.

Per a les funcions de protecció inclouen - Resistència (redueix el dany físic causat per l'enemic), Will (redueix l'efecte màgic) i la protecció (redueix enemic dany físic i màgic).

A les botigues que estan en el joc, vostè pot comprar una gran varietat de pergamins, pocions, elixirs i signes.

Juga el joc de Primer Món en línia constantment en guerra amb l'altre costat. Per a la destrucció dels guerrers enemics, monstres, torres, i especialment els personatges enemics, herois guanyen recurs inestimable - Prime, que pot ser gastat en aconseguir nous talents.

Reproduir Primer Món, cada jugador estarà en el seu castell, que en el transcurs del joc ha de ser alterat. La creació d'una economia forta i la construcció d'infraestructura elaborada - la clau de l'èxit de joc i obtenir un avantatge sobre els altres jugadors en el desenvolupament econòmic i PvP batalles.

Juga en línia del joc Primer Món no s'avorrirà, hi ha moltes característiques interessants que són impossibles de descriure en una breu ressenya. Joc en línia Primer Món és molt de volum, per tant, per veure i aprendre tot el necessari per aprovar el registre en línia Primer Món i esdevenir un dels herois del joc.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more