Marcadors

Prototype 2

Noms alternatius: Prototype 2

La primera part del prototip de joc va ser acceptada pels jugadors per "Cheers". El projecte està molt clarament demostrat com la gent pot viure, dotat d'habilitats especials de "simples mortals", mutants i monstres brutals. L'atenció del públic des del primer minut del partit reblat el protagonista - Alex Mercer, qui amb el seu carisma i la força capaç d'equilibrar tot el joc. Per cert, amb el personatge principal i està connectat primera sorpresa preparada Prototype 2 pc. Si torna amb l'esperança de conèixer a una Mercer favorit, llavors vostè va a ser una mica decebedor - ara en comptes haurà de jugar agressiu oficial negre que va perdre a la seva família perquè vyrusa suposadament va emetre Alex.

En general, val la pena assenyalar que el joc Prototype 2, d'una banda molt semblant al seu predecessor, però d'altra banda sembla ser projecte totalment únic i irrepetible. Això només alimenta l'interès públic. Estat d'ànim més agressiu va obligar a concentrar-se en el joc, veient de prop totes les accions dels personatges i l'anàlisi dels mateixos.

Com es va esmentar anteriorment, el joc Prototype 2 al equip es canviarà protagonista - anomenat cínic Negre James Heller. Es persegueix un únic objectiu - per venjar-se de tots aquells que d'una o altra manera relacionats amb la creació i propagació del virus a tot l'estat. En primer lloc, James, és clar, li agradaria venjar a Alex, però després de reunir-se amb Mercer també afectada pel virus. Immediatament superar diversos graus mutacions Heller, alliberat de qualsevol punt de vista moral, s'envia a l'execució de la seva missió.

Per començar el joc, vostè haurà de tenir per descarregar Prototype 2. Fes-ho ràpid i fàcil en visitar la pàgina de la botiga de vapor, on l'arxiu d'instal lació és només un valor de $ 30. Després de la creació d'un projecte, pot iniciar el joc. Si has jugat a la primera part, que sens dubte es notarà una diferència important - just després del començament de la protagonista del joc té la majoria de les habilitats i capacitats que Mercer va rebre només després de realitzar certes tasques. Per al vídeo capturat de Prototype 2 tràiler perfectament clar que James prerasno pot córrer a les parets, volar pel cel i llançar cotxes com les pilotes de tennis. Un només pot imaginar el que una força Heller tindrà almenys la meitat del joc!

Joc Prototype 2 es demostrarà com la gana pot tenir un superhome. Personalment, veus com James s'empassa tota la presa i, al mateix temps per a una plena pren la seva forma, aquesta característica, per cert, ens permet implementar l'estratègia més boig. Així, empassant algun guardià de l'ordre, pot, armat amb una pistola, executeu des de la base desapercebut. Menjat aparença monstres no canvia, però l'autonomia de les seves capacitats.

Quant a la vacuna per al vídeo tràiler del joc Prototype 2, distretament colpejat per l'escala del projecte.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more