Marcadors

Camí de l'heroi

Noms alternatius: Camí de l'heroi

El camí de l'heroi: èpic i elegant.

Món de fantasia amb els seus dracs, elfs, dimonis i altres criatures fantàstiques es van fer familiars i familiars. Els amants d'aquest gènere han passat per milers de carreteres, envoltats d'unicorns i fades, i per tant, és bastant difícil sorprendre'ls. Tanmateix, de tant en tant els desenvolupadors apareixen amb una gran idea, i ara, abans que els jugadors, sembla que hi ha un món familiar, però amb nous entrecreuaments de meravelles.

K aquest divertit navegador basat en jocs multijugador Ruta de l'heroi. Conté totes les criatures esmentades, la màgia també no s'ha anat, però l'ingredient secret steampunk ha aparegut. Ara, a més de les armes habituals d'aquestes escenes, hi ha una categoria addicional d'arsenal de bala. L'escopeta retro mira al costat d'una espasa de doble fil i el personal del màgic és bastant creatiu. I com justifica la seva aparició en aquest regne, comprendràs quan comença el camí de l'heroi per jugar. La resta haurà de fer front a aquestes coses:

  • Crear Hero
  • Ajustar-lo amb elegants armes
  • Cuida la finca
  • Pot participar en peleas amb altres jugadors
  • Dimonis de pel·lícules i els seus caps

herois i les seves capacitats.

Segons la tradició, cada joguina té l'oportunitat de triar l'actor principal:

  • Mag intel·ligentment teixeix les fórmules de la màgia, dirigint-les contra l'enemic.
  • El guerrer és el més fort, infligeix ​​ferides mortals i resisteix durant molt de temps els atacs enemics.
  • Caçadora amb un ull intens que li permet fer un seguiment de la presa i oferir un atac ràpid i precís a l'objectiu.
  • Ubihitsa implacable als dimonis que estan apartant la ciutat. Podeu confiar en ell en qualsevol circumstància.

Després de triar una imatge, pots jugar al joc Hero's Way. Desenvolupa les habilitats del que vau decidir anar a la Ciutat Crepuscular, que era governada pel senyor principal, però mai va poder protegir els habitants de l'exèrcit dels dimonis rebels. Ara només hi ha una forma de mobilitzar les forces i donar un rebuig decisiu. Altres accions no són inesperades. Com sempre en aquestes situacions, cal millorar l'heroi. Hi ha maneres diferents d'això, i cadascuna d'elles és important a la seva manera.

Quins serien els soldats? Per descomptat, fort, resistent, ràpid, àgil, apte i astut. Totes aquestes qualitats seran afectades en nombroses batalles i missions, però primer trobareu el camí del registre de l'heroi. Reforça les característiques de les mines o les obtingudes durant el desenvolupament d'objectes, que també s'han de millorar. Definitivament necessitaràs tot tipus de pistoles, armadures fortes, fulles temperades. Fins i tot el personal del mago experimenta una espècie d'evolució, i hi ha diferents tipus. El creixement i l'esforç sempre seran on, el més important és participar activament en els esdeveniments.

V iPlayer El camí de l'heroi proporciona un sistema de gremis, i si us uniu a un d'ells, rebrà un fort suport d'altres jugadors. Amb ells podeu unir-vos per a viatges perillosos al calabós. Si aconsegueixen tractar amb dimonis petits, llavors el seu cap esperant l'oportunitat d'aixafar un solitari enorme. Voler superar el dimoni principal i obtenir recursos útils, és millor actuar junts. Encara podeu anar a la sorra i actuar en duel, demostrant als altres l'avantatge.

També, estant al gremi, per dedicar-se a la jardineria. Tots vostès han entès correctament que el desenvolupament de la granja està inclòs en la llista de tasques del joc. I si ho faig amb menys responsabilitat que acostar-vos a participar en la batalla, obtindreu bonificacions molt bones. Per acabar, voldria subratllar que el joc va sortir bonic, reflexiu i dinàmic, amb una interessant manca de ciència ficció juntament amb els elements de fantasia habituals.