Marcadors

RAGE: Campaign Edition

Noms alternatius: RAGE: Campaign Edition

Processador: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2 GB

Targeta de vídeo: GeForce 8800/Radeon HD 4200

Espai en disc: 25 GB

Rage: Campaign Edition - una edició expandida especial del popular joc d'ordinador que combina elements de diversos gèneres de jocs populars. Joc Wrage és una barreja volàtil entre un shooter en primera persona, corrent actuacions de carrera i sistema d'anivellament en la millor tradició de clàssics jocs de rol. Ambient dinàmic únic del joc ens portarà món Reydzh experimentar una catàstrofe global, on l'objectiu principal de qualsevol dels seus habitants - per seguir amb vida. La base per al món del joc va ser presa univers món post-apocalíptic descrit en la popular pel · lícula de Hollywood "Mad Max", on tot es decideix per mitjà de les armes i la velocitat dels residus de parts de vehicles recollits.

Argument

Rage, un joc, que mostra tots els horrors del món post-apocalíptic, va sobreviure a una catàstrofe global terrible. El 2004, els científics van trobar el meteorit enorme grandària precipitant a tota velocitat per al planeta Terra i xocar amb ells inevitable. Els governs de tots els països del món estan units en un projecte comú que es diu "L'Arca", quan una pluralitat d'emmagatzematge subterrani de provisions, municions i equips, també es troba immers càpsules amb les persones immerses en animació suspesa. Hauran de reconstruir la civilització humana després del desastre. En 2029, un asteroide xoca contra la superfície del planeta i la majoria de la població del món es mata, destrueix ciutats senceres. Es provoca després de l'impacte d'un asteroide de pols cobreix el cel i el món comença "hivern nuclear". Diversos anys després, la pols es assenteix i Arkdwellers seleccionat a la superfície per tornar a construir la civilització del món. Només hàbit humà estimat, fins i tot a la cara d'un perill comú és difícil d'unir ells i els representants dels diferents refugis d'iniciar una sagnant guerra per la supremacia sobre el dret planeta. Va ser en aquest punt, el joc Reydzh obre per a nosaltres com per al personatge principal de la història.

Stalkers

Rage, un joc on la recollida d'escombraries pastura un dels entrenaments més divertit i necessari. En la seva major part, l'únic que trobarà serà una escombraries banal que després es pot vendre per una mica de diners, però de vegades es trobarà i les coses o parts d'aquestes coses útils útils. Història del món des del desastre i la narració directa de temps reflecteix molt malament, i fins i tot va trobar un llibre que no serà ni tan sols agafar una pel · lícula a través, que s'han d'ajustar els residus de paper igual de banal, que s'utilitza comunament en Reydzh estelles fredes nits del desert.

Handyman

Rage Actualment un petit sistema d'artesania i quan serà bastant avorrit per la interminable passejos els erms, i no s'aturen els trets amb una enorme quantitat d'enemics assedegats de sang, llavors vostè pot seure en un racó aïllat i fer una mica de les escombraries recollides. Així que vostè pot fer un petit robot de lluita o una torreta d'metralladora, que pot ser de gran ajuda per fer front als enemics, encara que en aquest cas, la seva participació en els tirotejos no pot ser necessari. Rage: Edició de la campanya - versió de les plataformes de jocs populars dissenyats específicament per a Mac OS, on a més de la campanya clàssica d'un sol jugador es van afegir dues addicions d'altres paquets, incloent «Anarchy Edició» i «Canelles».