Marcadors

Rage of Titans

Noms alternatius: ROT

Rage Joc en línia dels Titans o simplement (ROT) - una barreja d'estratègia en temps real amb RPG. Establert en el famós gènere Dota (jocs d'estil DOTA), Rage of Titans en línia molt ràpidament es va convertir en èxit en el seu sector i ja ha estat elegit per als World Cyber ​​Games (kiberigram campionat internacional). Sistema únic de joc, una varietat de personatges, diferents formes del seu desenvolupament i de l'oposició a través del joc - "Furia de Titanes" fascina i captiva immediatament. Abans que vostè es dóna per absorbir aquest món de fantasia, per descomptat, per a registrar Rage of Titans. Res complicat és que no és i pren només uns pocs minuts. Per a això, creu un compte a Gamenet, introduint l'adreça de correu electrònic i contrasenya. Per cert, no és necessària als usuaris de la xarxa social, la inscripció "Vkontakte" en el joc Rage of Titans, simplement autoritza.

Per tant, en triar com va a arribar a la Ira de titans de registre en línia, i completat amb èxit, començar a crear el teu personatge. Se li proporcionarà una gran selecció de caràcters (més de trenta dotzenes + unes poques dotzenes a la botiga), cadascun dels quals és de l'ordre de 9-10 característiques (velocitat d'atac, d'intel · ligència, i així Counterspell ) I habilitats divines que es poden canviar durant el joc, així com el desenvolupament a través de les runes. Per jugar el joc Rage of Titans en línia, decidir quina de les races oposades s'unirà a vostès - els sants o els caiguts (humans i dimonis). Cada personatge té la seva pròpia arma semi-màgic - la daga volant, escut, vela celeste, va disparar una fletxa, etc Característiques més detallades dels herois es poden trobar per anar a través de les opcions: "Joc" - "Herois".

Amb quina enfrontar als que va decidir jugar Rage of Titans? Aquí hi ha diverses maneres de joc, cadascun del que porta l '"ús" del teu personatge:

- En la manera de capità, pots desenvolupar el teu personatge, i, en el pla d'un viatge de sol (sense altres jugadors)

- Definicions d'ordres en mode Auto (basats en una selecció aleatòria de caràcters) li portarà l'experiència en altres maneres que no guanya;

- Mode "tots els herois" s'obriran davant de vostè tots els jugadors participants (excepte, per descomptat, a pagar)

- Mode "bessons" implica equivalent (igualment oposats) caràcters;

- I, per descomptat, Rage of Titans jugar amb bots disponibles.

Rage of Titans joc en línia amb una dinàmica especial. La reacció és vital (per als personatges, és clar), la tàctica dels oponents sovint no baralles predictibles van sense pauses que realment atrau i manté la tensió. Armat amb una arma màgica, artefactes màgics Zaim (catifa voladora, per exemple) i l'elecció d'aliats, has de triar el camp de batalla i portar a terme una de les missions d'honor (destruir l'arbre enemic, o d'un número de vegades). Joc Rage of Titans Online proporciona al jugador una opció de dos camps de batalla (2 cartes amb el joc de 5 × 5) - "Vall dels Herois" i "Ull de Tità". Cada un pot rebre una certa porció de bons: els diners, l'experiència, or i millora d'equips, noves habilitats, adquirir característiques.

Joc joc Rage of Titans en línia que vostè serà capaç de plena i completament sense inversió monetària, fent la moneda en el joc. Es pot guanyar per la victòria. A més de comptar amb ells (victòries) en una quantitat suficient, el teu heroi pot prendre part en la subhasta i obtenir artefactes útils.

Gràficament, el joc va funcionar i musicalment impressionant, i, en general, tot en abundància. Així que, crec, jugar en línia del joc Rage of Titans estarà encantat de no només els fans de Doty.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more