Marcadors

RAID: Shadow Legends a PC

Noms alternatius: Joc Raid, Raid Shadow Legends

RAID: Shadow Legends: MMORPG a l'estil de Dungeons Dragons amb més de 500 herois únics

Començant a jugar a RAID: Shadow Legends en un PC, us endinsareu en la història d'un equip. Quatre herois sense por lluiten com un per destruir el drac i prendre les seves riqueses. Herois Galek, Ethel, Kael i Eilen. Tots tenen diferents habilitats: mag, guerrer, tirador i llança, però es complementen perfectament i es recolzen. És cert, el cap últim és massa fort. Per molt que ho intentessin, el drac s’enlaira a l’aire i les flames se li flamen de la gola ... Ningú va sobreviure.

A tot això s’acaba el fons i abans que aparegui l’Arbitre, el porter del món del joc. Ell s’adreça a vosaltres: “El regne de Telerius pateix les guerres i les disputes. Els partidaris brut de Cyroth van estendre el La foscor de l'est a altres territoris. Com a porter de Telerius, vaig fer tot el que vaig poder, però la meva força es va esgotar. Ara continueu la meva feina. Restabliré un dels herois morts. No tinc la força suficient per obtenir-ne més. A partir d’ara, haurà 10.0007 obeint a 10.0008 vosaltres. Trieu qui voleu restaurar. "

A partir d’aquesta etapa, comença el teu joc. Abans de triar un dels quatre:

  • Eilen - alt elf, tir amb arc, habilitats: tir ben dirigit (atac a l'enemic. Si l'atac era crític, encara es colpeja), una fletxa celeste (ataca un objectiu i tots els enemics. Si el objectiu mor, incorre en una bonificació crítica de 30 per cent durant 3 voltes), Death Valley (ataca a tots els enemics 2 pàg.) i una aura donant un plus als aliats.
  • Kael - elf fosc, mag, habilitat: cop de foscor (atac a l'enemic. Amb una probabilitat del 80 per cent imposa verí un 2,5 per cent durant 2 voltes), pluja àcida (atac a tots els enemics. Per cada enemic assassinat, omple la seva escala de torns en un 25 per cent), càries (ataca objectius aleatoris a 4 p. Amb una probabilitat del 40 per cent imposa el verí el 5 per cent durant 2 voltes) i una aura que dóna un plus als aliats.
  • Callao - orc, guerrer, habilitats: retallar (ataca l'enemic 2 pàg.), ressuscitat de l'infern (atac a tots els enemics. Imposa un bonus del 30% de velocitat a 2 voltes), una destral maleïda (ataca 4 vegades objectius aleatoris). Amb una probabilitat del 30 per cent imposa una pena de protecció del 30% per 2 torns. Si hi ha més de dues multes a l’objectiu, amb una probabilitat del 30 per cent imposa una pena de protecció del 60 per cent per 2 jugades) i l’aura dona un plus als aliats.
  • Ethel: un ordre sagrat, un llançador, habilitats: un cop al lloc (ataca l'enemic tres vegades. A l'últim cop amb una probabilitat de 75 pr. imposa una debilitat del 25 per cent durant 2 voltes), les fulles dels déus (atac a tots els enemics, possibilitat crítica + 15%), perspicàcia (imposa una bonificació d’atac del 25% en 2 voltes). Si la salut baixa per sota del 50%, s’aplica una bonificació de protecció del 30 per cent durant 2 torns. Després camina) i una aura que dona un plus als aliats.

L’àrbitre continua la seva història i et posa al dia. Aquí teniu el vostre baluard Aquí podeu convocar i actualitzar els herois que lluitaran per amb forces de la foscor. Ja heu escollit el primer heroi, però caldrà tenir els punts forts de quatre herois més per completar les missions. Feu servir fragments misteriosos per convocar herois al portal. Tan aviat com el primer heroi, l'àrbitre t'envia en una aventura, concretament l'execució del goteig, explicant alhora la història del món de Telèria. A la primera branca de la campanya heu de derrotar el rei dels banners, trobar-lo i esbrinar la veritat: el gran rei Taiba ha passat al costat de la foscor.

etapes de la campanya, aprendràs la història del món i la netejaràs de la brutícia. No és tan senzill com podria semblar després de la primera victòria. Els enemics més forts només seran més forts, i la foscor només serà significativa. Així que prepareu-vos per convocar nous herois forts i fer-los servir en la batalla. Per a la trucada utilitzem fragments:

  • els misteriosos fragments de l’esborrany són els més simples, dels quals es poden anomenar principalment herois verds, de vegades blaus;
  • antics fragments de convocació: a partir d’antics fragments amb una gran oportunitat de cridar herois blaus, també hi ha una escassa possibilitat de convocar herois morats i taronja;
  • fragments foscos de convocació: augment de la possibilitat de convocar herois morats i taronja, així com una gran possibilitat d’aconseguir herois de tenebres;
  • fragments sagrats de convocatòria: es pot convocar amb una alta possibilitat de violeta i taronja. Els millors fragments per convocar 10.0007 dels millors 10.0008 herois.

Acció universal en RAID: Shadow Legends en el vostre PC - "Quedeu-vos a casa i cuideu-vos"

Entra al joc i obté tres Dark Shards, dues bosses de Tokens Arena, 1 feed del cinquè rang, 2 feeds del quart rang, tres feeds del tercer rang, reforç de l'experiència més el cent per cent durant tres dies i 500 energia per combatre monstres.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more