Marcadors

Discòrdia

Noms alternatius: Razdor

Joc de navegador en línia lliure de la discòrdia i per tant, està disponible per a qualsevol persona que estima les històries de fantasia i grans gràfics. Al mateix temps, no hi ha requisits específics del sistema: el més important és tenir una connexió a Internet i un navegador modern. Per avaluar a tu mateix tots els llocs d'interès, s'ha de procedir a la web oficial del joc. Registre de la discòrdia en línia és omplir els següents camps:

1) El nom del joc.

2) Contrasenya (lletres intercalades amb números - la millor opció).

3) Vàlida correu electrònic.

4) Escriu el codi mostrat a la imatge.

A més, és convenient llegir les Regles del joc i Condicions d'ús, com prémer el "Registre" es pren en l'obligació de seguir tot el que s'afirma en els documents ara. Si està tot arreglat, i fer clic a l'enllaç acariciat - Registre de la discòrdia en línia pot considerar-se completa. Immediatament després d'això, pot crear fins i tot 1-4 (! Characters) (si es desitja), cadascun dels quals pot tenir un aspecte únic, recollit per vostè. I els personatges, i la interfície, i els jocs de món discòrdia en línia en general són simplement preciosos!

Per tant, tan aviat com es va completar la fase de registre de la Discòrdia joc i determinar el nombre i les principals característiques dels personatges, et trobaràs en un petit poble acollidor, vostè i busseig sortir a l'aventura real i la lluita. Esdeveniments jugabilitat desenvolupant amb força rapidesa, de manera que molt dependrà de la velocitat de les reaccions i el nivell de desenvolupament de les propietats bàsiques del seu caràcter. I diuen així:

• Potència - afecta la quantitat de mal a la seva salut física dany a l'enemic.

• Agilitat - ajuda esquivar els atacs enemics.

• Resistència - afecta la quantitat de punts de vida del teu personatge i de l'absorció del dany rebut d'ells.

• Sort - afecta a tots de manera molt positiva.

• Esperit - Redueix el dany màgic i afecta la quantitat de mannà.

• Intel · ligència - et fa punts de dany i de mannà màgiques.

Indicadors de rendiment augmenten amb la transició al següent nivell. Per reproduir amb èxit el joc en línia la discòrdia, necessita millores en els quatre tipus d'infligir dany

1) física - s'aplica Arma blanca en combat cos a cos;

2) a distància - les armes petites des de la distància;

3) directa - aplicat per uns encanteris de sacerdot no;

4) de dany màgic - aplicada per mitjà d'encanteris mag.

Discòrdia sistema de joc en línia té les següents classes:

• Warrior - atac i defensa a través de l'ús d'habilitats especials (fusió ràpida, Wail lent, prestatge especial, udol de ràbia, etc )

• mag - atac i defensa a través de la utilització d'encanteris especials (bola de foc, anell de foc, una barrera màgica, teletransportació, etc )

• sacerdot - beneeix, cura i protegeix;

• Hunter - utilitza una varietat de trampes, trampes de la desacceleració, l'emmascarament, i així una gran varietat de tirs

Malgrat la impressió de jugar a la discòrdia que no serà necessari només en participar en les batalles, gràcies a un sistema altament desenvolupat de les professions:

1. Gathering: llenyataire i pescador.

2. Mecanitzat: sastre, adober, cracker, fuster, ferrer.

3. En general - cuinar.

En altres paraules, joc en línia Discòrdia li permet gaudir i forma de vida pacífica, per al desenvolupament reeixit de la qual es calcula com l'experiència necessària per al desenvolupament del caràcter. Diversitat i pintorescs monstres locals dignes d'admiració. En Contenció jugar amb Va a llangardaixos, capaços de convertir el personatge en una pedra, i els no-morts amb els seus companys, i el senglar, l'heroi corrent pel bosc, i, per descomptat, els llops, que romanen després de l'hemorràgia molesta picada.

Tot i que les batalles tenen lloc en manera real, jugar el joc en línia Discòrdia vostè pot fàcilment i amb connexió a internet lenta - connexió. Després de tot, els models dels personatges es carreguen directament en la batalla, gairebé sense distreure els jugadors de l'acció emocionant. No em creuen? Vegi per vostè mateix ara!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more