Marcadors

Reborn en línia

Noms alternatius: Reborn en línia

Game Reborn - una nova fantasia del món d'Asgard

. Com més variat és la trama del joc, més ràpid captura l'atenció i més retards. El joc del client Reborn obre el món d'Asgard amb totes les seves meravelles i belleses. Va a visitar moltes batalles i no realitzar tasques menys, aprendre com controlar la màgia, lluitar amb un martell i disparar un arc. Els animals de luxe i els elfs us acompanyaran, reforçant repetidament les vostres habilitats i dirigint els moviments.

Podeu deixar de buscar una joguina que compleixi els criteris estrictes d'un jugador experimentat, ja que Reborn comença a jugar, no vol deixar les seves varietats de colors i participar amb personatges carismàtics.

Ens reunim amb els herois i els seus assistents

És un joc de client, has de descarregar Reborn, i només després fer un recorregut pel país de fantasia, explorar la seva població i les seves possibilitats. Sorpresa no serà classes de personatges que s'han convertit en clàssics per a aquests productes de joc.

    Lluitador de llarg abast de tirador
  • . Des d'una distància segura, tracta als enemics amb porcions de fletxes, que ajuden els seus aliats, que resolen el problema a l'avantguarda. Enfrontament amb el seu arc, sovint té un efecte positiu sobre el resultat de la batalla. Entre les característiques de les característiques: l'atac a distància, la immobilització, l'evasió.
  • Els guerrers confien en la seva pròpia força, i per tant ben desenvolupats. No és conscient de la por, i ell és un aliat fiable, que és el primer a entrar a la batalla. Aquestes qualitats el caracteritzen: atac de cos a cos, acceleració, potent protecció.
  • Mag s'especialitza en la gestió dels elements, comanda fenòmens naturals, teletransportar a l'espai i causar danys a l'enemic des de la distància. Com que no entren els músculs, però la ment, el contacte físic amb l'enemic està contraindicat perquè mori ràpidament. Però no té igual en l'encant. Les seves característiques: atac de bruixeria des de distància, teletransport, invulnerabilitat a curt termini.
  • Bard no només reprodueix música: les seves melodies poden curar ferides i fins i tot ressuscitar els soldats caiguts. Si pren altres concordes, l'enemic cau mort. Les qualitats especials inclouen: curació, resurrecció, capacitat de reforç.

Cal assenyalar que l'elecció de l'heroi s'obrirà no abans del 20è nivell de iPlayer Reborn. Això es pot atribuir als avantatges, ja que fins a aquest punt el jugador s'introduirà en diferents imatges, es creu a la lyra, marxa amb un martell, practica amb encanteris i, quan entén quin paper s'apropa més a ell, farà una elecció informada.

Name el personatge i li donen un aspecte únic, vestit amb un vestit, escollint el color del cabell, el pentinat i el tipus de rostre. A poc a poc es poden fer canvis d'aparença. La roba no és tant un caràcter estètic com pràctic. Els guants, l'armadura, el casc, els pantalons, les sabates i els impermeables milloren les habilitats dels guerrers, fent-les més fortes.

Els personatges aniran acompanyats d'un elf - ajudants indispensables. Es divideixen en dos tipus: físics i màgics. Els primers companys de suport i mags, el segon - fletxes i guerrers. Els elfos també han d'evolucionar constantment per a fer front millor a les tasques que se'ls assignen: influir en l'atac i la defensa, moure's, acumular salut i augmentar els punts de mana.

tasques del joc

Armats amb coneixements, armes i elfs, pots anar a la recerca d'aventures. En el joc Reborn practica derrotar monstres o anar al Guild Arena i lluitar amb altres jugadors. A cada localització, fins a tres masmorres de diferents nivells, i amb ganes de dominar la professió d'un sastre, un joier, un miner o un altre d'un ampli ventall, no se li negarà la desitjada.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more