Marcadors

Cavallers Romanent

Noms alternatius: Cavallers Romanent

Joc Remnant Knights - és un emocionant joc en l'estil de l'animi, que va ser creat en el gènere dels MMO.

Remnant Knights és un joc gratuït en què els esdeveniments desenvolupats per mesurar Skalari. La humanitat va ser bloquejat en aquesta dimensió, però potser la possibilitat que s'obre el portal, i la gent va a ser lliure.

En el registre Remnant Knights cal que cada jugador que vol jugar un joc Romanent Cavallers. Per inscriure en aquest joc, vostè ha de assegurar-se del següent:

1. Trobar el joc desitjat a Internet, sinó que el lloc web oficial del joc Romanent Cavallers.

2. Feu clic a la bola màgica verda que diu «Play».

3. A continuació, haurà de seguir tres passos consistent.

4. Descarrega el client del joc. Se li apareix immediatament després de prémer el «Play».

5. A continuació, instal leu el client de joc.

6. I després que se li donarà l'oportunitat de completar un formulari d'inscripció.

Reproduir Remnant Knights pugui cada jugador que ha passat les tres etapes de registre i que el seu equip té una capacitat de llim que l'anterior:

Intel Pentium 4 febrer. 0 GHz - Processador

1 GB - RAM.

Geforce 5600 128 MB (o 128 MB Radeon 9500, Intel GMA 950) - Gràfics.

Window XP - US.

2 GB - Unitat de disc dur (HDD).

DirektX setembre. 0c - DirekttX.

En Remnant Knights jugar vostè té l'oportunitat d'aquestes classes

1. Davanters - aquesta classe s'especialitza en l'alta velocitat d'atac i cops crítics alts, pel que és més ràpid que gairebé qualsevol enemic. Davanters tenen baixa defensa.

2. Gunner Dual pot anar a fer un atac de foc més lleuger per tirar endavant dels seus enemics. Amb alta velocitat d'atac i una alta possibilitat de cop crític, Dual Gunner és força invencible que és respectat per tots.

3. Llançadors pesats van ser creats per destruir. Amb la seva àmplia gamma d'armes i atacar una llarga distància, poden lesionar greument a una gran distància dels seus oponents.

4. Els intrusos són els tancs en el camp de batalla, causant estralls amb el seu poder d'atac decent. Tenen un nivell molt alt de protecció. El seu objectiu - per sobreviure.

5. Elementalistas - si es tracta d'una classe en un grup amb algú o sols, tenen un atac de màgia d'alt nivell de diferents elements. Tot i la manca de poder de defensa, ho compensen amb unes habilitats de control de masses màgia i efectes d'estat.

6. Sacerdots - és un joc de classe de curació Romanent Cavallers, van baixar del Cercle Màgic. Ells volen ajudar i donar suport als aliats a través de la curació i la regeneració dels morts en batalla. El sacerdot té un HP més alt en comparació amb les seves contraparts.

Però Remnant Knights Online Vostè pot prendre el camí d'una d'aquestes classes només per al desè nivell. I abans d'això, estarà oberta tres classes principals de jocs.

Romanent Cavallers lliure oferir algunes opcions, però per a algunes parts del joc que vostè pot haver de pagar.

En Remnant Knights tenir sort per arribar a la part superior del joc i prendre una posició de lideratge. Ets segur d'arribar a la meta!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more