Marcadors

Resident Evil 3

Noms alternatius: Resident Evil 3

Resident Evil Joc 3 és un emocionant joc de vídeo de l'ordinador, que és una continuació de Resident Evil 2. Aquest joc va ser desenvolupat per a les consoles primer, i després a altres plataformes.

Joc Resident Evil 3, es pot descarregar des del lloc principal del joc, però abans que vostè haurà de presentar una sol · licitud. Descarregar Resident Evil 3 només poden els usuaris growns, és a dir, és aquells que actualment tenen plens divuit anys.

Vostè també té l'oportunitat única de mirar sobre el joc Resident Evil 3 vídeos a youtube. En el videoclip hi ha un munt d'informació útil per a ells mateixos.

En joc de Resident Evil 3 es pot jugar, si el seu PC té una capacitat no menor que l'especificat:

 1. Pentium III 500 MHz - Processador;
 2. 256 MB - RAM;
 3. Nvidia Geforce 5700 - targeta de vídeo;
 4. 650 MB - Unitat de disc dur (HDD).

Joc Resident Evil 3 li donarà una gran quantitat d'experiències emocionants al llarg dels següents caràcters:

 1. Jill Valentine és la protagonista principal del joc i el grup participant "Alpha", que es refereix al destacament policial «S. . "
 2. Carlos Oliveira - un personatge que és un mercenari i un soldat valent. Treballa en el servei de la corporació de la contaminació biològica anti-Umbrella «U. . " Aquest servei va ser enviat a una de les ciutats del joc per salvar la gent.
 3. Brad Vickers - és un personatge en el joc, que es refereix a l'equip "Alpha". Aquesta funció és inclòs en el cos de policia «S. . "
 4. Mikhail Victor - aquest personatge que va resultar greument ferit en el joc, així com un sacrifici per la salvació de la protagonista de la Némesis. També ell és un mercenari que treballa per «U. . "
 5. Nikolai Zinoviev - un soldat que treballa encoberta. La seva posició - aquesta Corporació Umbrella supervisor. Nicholas va arribar a la ubicació, amb la divisió «U. . "
 6. Tyrell Patrick - un mercenari desesperada de treball en el servei «U. "
 7. Darío Rosso - que és desafortunat personatge que va perdre a la seva estimada filla, el seu dolor és gairebé va portar a la bogeria. Darío té botiga balakleynym. Com a resultat, és atacat per zombies.
 8. Berry Burton - és un personatge que pertany a l'equip de la unitat "Alpha" universal «S. . "

A la partida Resident Evil 3 armes són de diversos tipus:

 1. Knife - una arma que pot ser trobat al maleter. És molt baixa potència. Un gran nombre de carreres que ha de posar els zombies per matar-lo.
 2. Beretta - una arma que està en la teva motxilla en el començament del joc. Força de les armes - la mitjana.
 3. Shotgun - una arma que està en el començament del joc al soterrani. Aquesta força mitjana de les armes. És eficaç a curta distància.
 4. Smith & Wesson M629C - és una arma poderosa, que es troba a la planta. Des de la qual pot matar els principals opositors.
 5. SIG-Slayer SIG PRO SP 2009 - La força de l'arma actual una mica més que la mitjana. Podeu començar amb el joc arma EIM.
 6. MAC M-11 Ingram - aquest poder arma més que la mitjana. A diferència d'altres armes que de tir ràpid.
 7. M37 costum occidental - és bastant potent escopeta.
 8. M4A1 Colt - aquesta arma es pot comprar a la botiga. Aquest poltre més poder.

Un altre conjunt d'armes que es reunirà en Resident Evil 3.

Gaudiu de la increïble jugabilitat del joc Resident Evil 3.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more