Marcadors

Romadoria

Noms alternatius: Romadoria, Romadoria, Romadoriya, Romadoria línia

Ramadoria en línia - és un joc gratuït de navegador en línia, desenvolupat per l'empresa alemanya Looki . L'empresa compta amb una àmplia experiència en la creació d'estratègies que s'han demostrat en repetides ocasions pels projectes anteriors perquè joc en línia Ramadoria és el clar favorit per al títol de millor estratègia de navegador gratuït!

O joc nlayn Romadoriya serà tornar enrere el rellotge i donar l'oportunitat de gaudir dels moments majestuosos dels imperis antics, permeteu "de i per" construir un imperi personal, d'acord amb llegendari romà i sentir en el paper de l'emperador.

Requisits del sistema per al joc no són molt alts, de manera que jugar el joc en línia Ramadoria pot ser sense dificultat. Per tant, els requisits mínims del sistema són els següents:

· Windows 98 / XP / IU / Vista x32/Seven

· Processador : Intel Pentium III 800 MHz

· 256 MB de RAM [ _13_]

· 64 MB de targeta de vídeo

També cal tenir accés a Internet i un navegador

Ingrés en el joc Ramadoria és un molt simple i comprensible. Des joc en línia Ramadoria navegador no hi ha necessitat de descarregar i instal lar el joc al seu equip. Per començar el joc, has d'anar a la pàgina oficial del joc i seleccionant l' Registre Ramadoria omplir un petit formulari, en el qual s'ha d'especificar:

· Iniciar Sessió - el nom que se li proporcionarà a l'usuari en el joc

· Correu electrònic [_13_ ]

· Contrasenya

També cal llegir i acceptar les condicions d'ús del joc. En aquest Ramadoria registrats extrems, a continuació, s'inicia automàticament el joc.

Al principi, totes les accions que s'han de realitzar es destaquen amb fletxes verdes i acompanyat de diversos consells. Cada jugador disposa d'una parcel · la de terra en la qual vol començar a crear un imperi amb l'ajuda del seu assistent de Guy. Les tasques simples expliquen els principis bàsics del joc, i el jugador ja està començant a desenvolupar l'estructura urbana.

Realitzada en un alt nivell en les relacions de mercat joc. Tot en el joc té els següents recursos:

· Denard - és que les monedes de plata servir per a moltes transaccions monetàries diferents

· De recursos - és monedes d'or utilitzat per contractar espies

· Provisions - necessaris per proporcionar tropes [ _2_]

· Municions - s'utilitza per armar els exèrcits [ _2_]

· Vi - un incentiu que fa que el treball córrer més ràpid

I gras Ramadoria línia comença amb una missió en la qual es vol construir el Fòrum Romà - l'edifici principal en el joc. Després que hi ha l'oportunitat de construir taverna mercat, cases, diverses instal · lacions militars. És important destacar que tots els edificis excepte del fòrum es poden construir d'una vegada. A través d'aquest jugar Ramadoria es converteix en molt més interessant, perquè es pot construir grans ciutats i guanyar gran exèrcit.

Aneu a la construcció, desenvolupament i protecció de la ciutat té una gran quantitat de temps i recursos. Per tant grata en joc en línia Ramadoria pot utilitzar dues estratègies bàsiques.

En el primer cas, en el procés de construcció és necessari utilitzar el vi per ajustar els treballadors i reduir el temps de construcció d'edificis. O vostè pot passar més temps i familiaritzar-se amb els principis i les normes del mercat i una comprensió més profunda de les possibilitats dels edificis urbans. Al principi del joc en els dos sentits són acceptables, ja que els nouvinguts tenen la immunitat que protegeix els nous jugadors d'atacar als jugadors que ja han assolit un alt nivell de desenvolupament.

En el joc hi ha un munt de diferents tipus de tropes (uns 30). Però no tots ells estaran immediatament disponibles per al jugador, per començar els usuaris subordinats només farà soldats. No obstant això, l'assoliment d'un cert nivell de desenvolupament, amb l'acumulació de recursos i després de la construcció de les instal · lacions militars necessàries serà capaç d'utilitzar els soldats restants.

A Ramadoria jugar és possible, utilitzant tres tàctiques principals:

· Defensa de la ciutat

· Siege

· Camp de batalla

Naturalment per a cada tàctica és necessari l'ús de diversos tipus de tropes, que és el més adequat per a ells. Per tant, la creació d'un exèrcit de pensar en quin tipus de batalles es durà a terme i no us oblideu de la defensa, altrament, fins i tot les tropes d'elit més potents destinats a atacs simplement es va dissoldre en defensa.

També és important destacar l'alt nivell de gràfics en el joc, que és clarament un dels millors jocs basats en navegador.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more