Marcadors

RomeWar

Noms alternatius: Guerra de Roma

RomeWar en línia - joc multijugador de rol en línia, creada l'estil de la formació de l'Imperi romà, amb l'entorn i els costums apropiades. El joc conté dues diverses batalles i elements d'estratègia, joc en línia com romewar diferent varietat d'opcions en l'elecció de la tàctica i l'estratègia.

En romewar pot jugar romewar absolutament lliure joc en línia només requereix accés a internet i s'instal · la al navegador de l'ordinador (Internet Explorer (versió 6 o 7) o Mozilla Firefox o Opera).

Per començar el joc requereix la inscripció en el romewar joc.

Romewar registre és el següent: a la pàgina principal del joc, cal especificar el nom (en virtut d'aquest se li conèixer als altres jugadors en el joc), la contrasenya, la seva adreça de correu electrònic, també especificar el seu gènere, raça, seleccioneu (o Gàl · lia romana ) introduir els caràcters de control i feu clic a "Sign Up". Tot, registre romewar s'hagi completat, es pot iniciar el joc.

Com ja s'ha esmentat, per jugar el joc en línia romewar vostè estarà al costat de Roma i la Gàl · lia. Els romans són la tecnologia més avançada, que són capaços de conrear una varietat de productes agrícoles, per extreure els metalls preciosos. Els gals s'inclinen a la màgia de la natura, són capaços de domesticar animals salvatges, són excel · lents caçadors i sanadors.

Per tal de jugar el joc en línia romewar aquí hi ha 23 llocs: la ciutat de l'Imperi Romà, la ciutat de la Gàl · lia, i una altra a terra neutral. Va començar jugant romewar, et trobes en una ciutat o poble Lemonum Tàrent, depenent de l'elecció de carrera. És desitjable trobar immediatament un mentor del nombre de jugadors, el que li ajuda a aconseguir en el joc.

La compra d'articles de primera necessitat (armes i armadures) en el mercat, anirà a les casernes per obtenir experiència inicial en batalles i créixer en nivells. En els nivells inferiors, pot augmentar gradualment el nombre de penics a la butxaca de la pesca, o treballar com mercenari.

D'altra banda, cal dir sobre l'art de la guerra. Mou aquí alternatiu. Abans de la vaga, el que necessita per moure l'energia disponible per moure la cel · la cap a l'enemic, si està lluny de l'enemic, automàticament es rep un cop a l'esquena. Quan l'enemic estarà a una curta distància, el que necessita per posar la imatge de la seva marca (en la qual desitja colpejar). Si vostè vol posar els blocs, posar un accent en la imatge del seu personatge. Es pot colpejar o posar blocs amb les dues mans.

Una altra de les característiques del joc: en la batalla, pot treure qualsevol element i desgast. Quan grava, el curs no es perd, i si els vestits, això compta com a progrés.

Per a cada cursa hi ha quatre opcions per disposicions de caràcter que determinen la trajectòria del seu desenvolupament. Per als romans - el principi gastat, Triario i Saleh, per als gals - ARVERNE, Helvetia, Belgo i druida. Cadascun d'ells té els seus avantatges (cos a cos o d'atac a distància, una estratègia defensiva o màgics), afecta l'eficàcia en combat del personatge i dóna forma a la seva personalitat. A més, cada un dels camins de desenvolupament, li donarà l'oportunitat d'explorar diferents professions: constructor de vaixells, ferrer, miner, llenyataire, enòleg, acompanyants, sacerdots o els agricultors.

L'objectiu principal del joc - es tracta d'un desenvolupament econòmic i militar, com el seu personatge, i l'imperi en el seu conjunt. El desenvolupament s'aconsegueix per diferents mitjans: des de la construcció i millores als saquejos i atacs als veïns. El joc està dissenyat perquè pugui per guanyar diners per al desenvolupament (per exemple, per extreure recursos en les mines), i es poden llogar per un preu de treballadors per a realitzar determinades obres. Vostè pot unir-se a la Legió, al comandament d'un jugador més experimentat, o crear el seu propi, l'experiència pre-ingressos, la reputació, i per descomptat els diners, perquè cal pagar alguna cosa com legionaris.

Per tant, el joc en línia romewar en què es pot

- Heroes lluiten contra l'ordinador o d'altres jugadors;

- Millorar l'economia de manera pacífica, els recursos miners, la construcció d'edificis;

- Creu el seu exèrcit, atac, botí i esclaus de captura, o per organitzar grups protectors que protegeixen la població civil.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more