Marcadors

Runa

Noms alternatius: Runa

Joc Rune serà capaç d'intrigar protector de pau! Desvetllar el vel del secret, i l'ha d'advertir que, en conjunt, el protector de pantalla no canviarà, però cada vegada que s'inicien els personatges lletjos jocs que apareixen en els seus antecedents, serà diferent. Per tant, vostè es reunirà amb els follets, nans, humans, i fins i tot un munt de divertits personatges. Notifiqui immediatament la pena de menú del joc imperfecte. Per exemple, la tecla ESC tradicional aquí no és per sortir, i està pensat perquè aparegui el menú principal del joc. Per tant, per tal de controlar el joc va ser donat a vostè amb facilitat, us recomanem que torneu a configurar immediatament les tecles per si mateixos.

Rune joc comença, ni més, ni menys, amb una visita al seu heroi una cerimònia de dedicació a les files de soldats d'un heroi desconegut que humilment es va inclinar abans de dedicar el seu consell. Després d'un llarg i cansa una mica (com semblava a nosaltres) de la paraula a tots els guerrers del Consell, va aixecar els braços i es va posar a cridar en veu alta. Com diu la lògica, l'espasa de l'heroi recent especialitzada ha de ser la més llarga. Uns minuts més tard ens tolerem al poble abandonat.

Rune ha de descarregar cada jugador ja que el joc és realment un projecte de qualitat. Tot i que a primera vista pot semblar una mica rústic gràfic, que està fet de molt bona qualitat. La seva millor mà que es pot considerar l'establiment d'opcions del panell d'ajustos de qualitat màxims. També ens va semblar que era una mena de fàcil gràfics 2D és el punt culminant d'aquest projecte. El joc és tan ràpid i el canvi creïble paisatge entre si, i pensar en la monotonia no cal.

Descàrrega del joc Rune possible també gaudir de la qualitat de l'acompliment d'objectes dinàmics. A diferència d'alguns caràcters estàtics i els paisatges, els objectes en moviment es fan tan aviat com sigui possible amb alta qualitat.

Els desenvolupadors ho descriuen com un thriller de gènere, en el qual els esdeveniments ocorren en la primera persona. Tots els participants es mostren qualitativament de manera que fins i tot un laic serà capaç d'entendre sense que ens diguin la classe a la qual cada un d'ells pertany.

En Rune jugarà l'ús d'armes de gran abast. Encara romanen en el territori del llogaret, el protagonista troba un safareig abandonat. Aquí tots els participants del projecte abasta els principals tipus d'armes, les seves característiques i beneficis. Es poden combinar arbitràriament els diversos moviments que poden portar combos especials. A més d'aquest projecte només s'aplica a una arma màgica - gairebé totes les espases o els martells tenen característiques màgiques.

Abans de començar el joc, vostè haurà de descarregar la Runa joc que es pot fer directament a la pàgina web principal del joc. Per a vostè personalment pot veure els beneficis d'aquest projecte, pot descarregar o la presentació preliminar per Rune vídeo tràiler, que es descriu en detall tots els beneficis!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more