Marcadors

Salvatge 2

Noms alternatius: Salvatge 2

Salvatge 2 - FPS en línia en el gènere de la ficció estratègica. Ancestre de la primera edició del Salvatge. Els fabricants han fet millores, però no és tan estrany com els fans esperaven.

En Savage 2 joc tot també necessiten monstres.

Abans de jugar el joc de Savage 2, cal fixar-se en els requisits del sistema. El joc no requereix una màquina amb paràmetres plenes, només has de respondre a aquestes necessitats significa:

• Processador amb una freqüència de 1.3 a 2.2 GHz;

• 512 MB RAM - 1 GB

• 128 MB de targeta de vídeo;

• 2 GB d'espai en disc dur;

• L'accés a Internet.

Joc de Savage 2 és oficialment gratuïta, però que milloraria les possibilitats de personatges, pot comprar comptes premium.

Quan es va provar, ara pot procedir a dissenyar els jocs. 2 registre salvatge implica un procés bastant fàcil:

1. visiteu el lloc oficial del joc de Savage 2;

2. marcar la casella "jugar" caixa;

3. anar en el full de registre, pressionant la línia de "pàgina de registre";

4. introduir un sobrenom (nom) caràcter, conté d'un a en setze xifres o lletres;

5. escriviu l'adreça del seu correu electrònic actual, comproveu fet, perquè vindrà aquí i actualitzar la informació requerida;

6. veuen i escriu la contrasenya, no utilitzi contrasenyes amb altres recursos en línia;

7. Repetiu això per crear una contrasenya;

8. seleccionar l'activació (lliure o no)

9. Seleccioneu una de les opcions, on has après sobre el joc de Savage 2;

10. feu clic a "crear una ratlla".

Vostè en el joc. Aquí coneixeràs l'equip en una quantitat de 5-32 jugadors. Tenir l'oportunitat de convertir-se en el líder d'aquest grup, i els porten a la part superior del joc. Qualsevol de ser un dels soldats subordinats. La tasca principal del joc de Savage 2 - per destruir els oponents del centre de comandament i destruir-los a tots. Vostè pot triar qualsevol persona després dels caràcters proposats, i ells no eren suficients. Tots ells tenen característiques individuals. No obstant això, en aquest cas, tots ells tenen els mateixos atributs. Presentem a vostès:

• Salut;

• raja;

• resistència;

• armadura;

• amanita mel.

Salut - és la suma de les pèrdues absorbides rebudes abans de la mort.

Mana - com la màgia necessària per realitzar certes funcions i encanteris màgics.

Stamina - necessària per al salt, carreres i vol. No podem permetre que la resistència a zero - la manca d'acció del jugador.

Armor (factor protector) - Redueix el dany rebut en combat. Per cada jugador ha de tenir una armadura que es pot comprar en el començament del joc. Ells juguen un paper important en el cos a cos.

Bolets de mel - per a tots els nivells d'experiència, el jugador guanya punts. L'experiència resultant ajuda en la millora de el jugador en una direcció particular.

Salvatge 2 en línia requereix un joc estratègic. No es tracta només d'això. Hem de considerar clarament cada pas, fins i tot després que el comandant dóna l'ordre.

Potser el joc salvatge de 2 no hi ha molt apreciar els canvis, en comparació amb la primera part, però aquí encara millorat els gràfics i l'animació.

Opció següent és seva. Bona sort a tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more