Marcadors

Esfera

Noms alternatius: Sfera en línia

Joc Esfera - un joc addictiu que va crear desenvolupadors nacionals. Es pot fer una competència raonable d'aquest tipus de jocs MMORPG.

Tothom sap que són pocs els jocs nacionals compten amb bona qualitat, però podem dir que l'Esfera joc en línia és l'excepció a la regla. Primer partit va tornar el 2003, però malgrat la seva edat, el joc continua creixent i atraient cada vegada més a nous jugadors. Inicialment jugar el joc en línia Sphere només podien cobrar. Preu per a l'ús del joc va ser de 5 i. és mesos. Però un bon munt de temps en línia Sphere és totalment gratuït, el que va atreure encara més als seus usuaris encara més.

Ingrés en el joc Esfera passa a través de les habituals per a aquest tipus de jocs, esquema. El primer que ha de fer - és la creació d'un perfil al lloc web del joc. Cal que introduïu el vostre nom d'usuari, contrasenya i adreça de correu electrònic. Abast del registre també requereix la instal · lació del client del joc, que es pot descarregar directament des de la web. Com podeu veure, Abast de registre en línia s'estén per tot una mica de temps, deixant per al joc.

Un cop superat el procés de registre, vostè pot anar directament al joc. Segons la història, el món va ser creat en el joc després de llargues vicissituds experimentades per antic manuscrit hindú amb mantres per crear una varietat d'universos il · lusoris, que és d'àmbit. Inicialment, va ser retirat del pergamí de l'Índia en 1203, i després va passar molt temps a la biblioteca bizantí, del qual va caure en mans del seu germà Batiz. En 1348, Europa va patir una terrible desgràcia - una epidèmia de pesta bubònica. Com un refugi d'una malaltia terrible, germà Batis va decidir crear un món paral · lel de la felicitat. Però per crear cal que els mantres Reader va ser en completa tranquil · litat, que no funciona, perquè els monjos concebudes per cremar l'heretge Batiz. Precisament per això, en lloc de la Felicitat Mundial planejat, va ser creat per error un món de misèria, on una infinitat de monstres diferents, el temps passa més ràpid 12 cops, i cada 666 anys hi ha una destrucció completa. A causa d'això, en els mons exteriors estan començant a ser massa diversos desastres i calamitats. Després en la part superior de la qual es van perdre entre el món exterior i l'Esfera.

Atrapats en un ambient completament diferent, la gent poc a poc va començar a festejar el món, van començar a crear la ciutat i l'estat. Sembla que tot va bé, però després en passar el temps, i l'hora de la destrucció del món, i jo havia de fer alguna cosa. Naturalment intentar salvar el món pot ser a cada jugador.

En l'esfera pot jugar en sis continents. Hyperion - és l'illa més gran, Helios - petita illa, separada d'ell més tard, un altre continent, anomenat Rodes. Leon - el continent més jove que tots més tard es va dividir des del cos principal i, de fet, una illa. Els dos continents restants - que Phoebus i Caront, que són, respectivament, la llum i la foscor. Caront serveix també com a presó per als infractors. A través dels continents són diversos bloquejos, que en la majoria dels casos pertanyen a diferents clans. Juga el joc en línia és molt més fàcil en alguna part del clan. Un en aquest món no és fàcil! Joc en línia general, Esfera, que es basa principalment en la lluita entre clans, no en guerra amb monstres que fan por.

A diferència de la majoria dels jocs, l'elecció de la classe de caràcters es realitza de forma incremental en el joc aeri. L'ocupació principal del joc és una batalla, pel que és poc probable que el joc serà en gran mesura un jugador amant de la pau. Abast necessita jugar en una de les 14 especialitats diferents. El personatge té només dos paràmetres - el títol i poder màgic. L'experiència de càrrega és només per a la victòria sobre els enemics a la batalla.

Bastant bons gràfics en el joc, sobretot els agrada assenyalar és el detall dels personatges. Qualitat de la textura deixa molt a desitjar, però tan petit mida del client del joc, és bastant acceptable. Missions en el joc, gairebé tots molt similars i monòton, és obvi que els desenvolupadors no aposten de manera explícita en ells.
Per tant, tenim un joc molt interessant sobretot per a les batalles de clans i batalles.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more