Marcadors

Esfera 2: Arena

Noms alternatius: Sfera: 2 Arena

Esfera 2: Arena en línia - joc de fantasia gratuïts multijugador en línia que et submergiran en el món de l'Esfera.

Requisits mínims del sistema per al joc són les següents:
- Sistema operatiu Windows XP/Vista/7
- Connexió a Internet
- Processador: PIV-1500
- Memòria 1024 MB de memòria,
- Vídeo: nivell GeForce3 i superior amb 64 ​​MB VRAM
- Un mínim de 700 MB d'espai lliure al disc dur.

Per ser capaç de jugar el joc en línia Esfera 2: Arena és necessari instal · lar l'última versió de DirectX.

Ingrés en el joc Esfera 2: Arena pot ser innecessari si vostè està registrat en el projecte NIKITA. En línia, ja que el joc en línia Esfera 2: Arena està connectat a un registre únic GameXR passaport. Si ja t'has registrat un compte, Esfera 2: registre Arena Online és possible de dues maneres:
- simple - s'introdueix el nom del personatge que desitgi, contrasenya i correu electrònic;
- full. Aquí se li requereix, a més de les dades estàndard, la introducció del seu nom i cognom, així com respostes a les dues preguntes secretes. Tot això serà utilitzat en cas de pèrdua de dades per a l'autorització.

Només per jugar cal descarregar i instal · lar en el seu programari de client de PC des de la pàgina oficial del joc que et porta no més de 10 minuts.

Joc en línia Sphere 2 Arena és molt diferent d'altres jocs d'aquest gènere. Aquest joc està dirigit exclusivament a mantenir baralles entre jugadors reals. Batalles amb la intel · ligència artificial, quan vostè juga el joc Esfera 2: Arena en línia, no se suposa que han de fer. Simplement no facilita els viatges del món, la realització de tasques amb endevinalles i edificis d'investigació, coves i similars.

Quan jugues Esfera 2: Arena, llavors l'elecció és davant teu, per quina de les dues curses de fer-ho.
Persones. Aquesta població inicial del món Fields, la gent no té l'aparença típica. Ells poden tenir un color diferent del de la pell, els ulls, els cabells, els tatuatges poden ser múltiples. Estil de roba també és variable i depèn del gust del propietari. Els mascles són generalment més grans que les dones, però no més fort pel poder. Els seus opositors criden a la gent fremderami. La gent és molt creativa, pot ser amo de la màgia, però és especialment bo en el disseny de mecanismes de combat complexes. La sang de vampir un efecte curatiu en les persones, els dóna força i resistència.
Vril. La gent els diu vampirs. Vénen d'un món perdut ara Abrak. Vril té pell clara, les orelles lleugerament punxegudes, ulls, refluent vermell. Vril no tenen por d'all o la llum solar. Ells no s'alimenten de sang, tot i que els serveix com a mitjà de suport, sense el qual Vril debilita. Silver no els mata, encara que un verí feble. Vril resoldre finques. Molt talentós en la màgia, feta de fusta, metall, pedra oficis qualificats. Són molt ràpids, àgils i tenaç, tot i que inferior a l'home al poder.

Joc Esfera 2: Arena Online ofereix als jugadors el desenvolupament dels personatges en diverses classes:
- Warrior
- Mag
- explorador
- sacerdot.

Cada classe té al seu torn diverses especialitzacions que vostè ha de triar, que es triï al seu gust durant el joc.

A la zona 2: Arena es pot jugar, lluitant en les batalles dels dos camps: la vall del riu i el barranc Gram-gon. Cada camp té les seves pròpies característiques específiques de combat. Vall del riu a la sorra per capturar Gram Timolanta vidre sinistre i cinc altars. En Ravin-Gon Ayzenshloss necessitat de capturar el castell.

Durant el joc tindràs l'oportunitat de participar en aquest tipus de baralles:
- (la gent i Vril en el mateix equip) gratis,
- raça (gent contra Vril)
- entre clans (clans lluitant entre si d'influència).

Registre Esfera 2: Arena s'obrirà abans de l'illa, perduda entre les ones del caos. En aquesta illa no pot escapar, de manera que els residents només poden portar la batalla implacable interminable entre si.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more