Marcadors

Fragments dels somnis

Noms alternatius: Fragments de somnis

Shards of the Dreams en línia és un joc de rol basat en navegador gratuït fet amb flaix. El joc no requereix descarregar el client, sinó que per ampliar les possibilitats del joc i millorar el disseny colorit, es va desenvolupar un programa del client que, si es vol, es pot descarregar.

Al joc en línia Shards of Dreams, us submergireu en un món virtual fosc i espantós format després d’una devastadora catàstrofe universal, on hi ha un enfrontament entre dos bàndols, al qual s’anomena Imperi i la Terra Wast, entre els quals hi ha l’odi etern i l’enemistat.

Per entrar a aquest món, primer heu de passar per inscripció al joc Fragments dels somnis. Haureu d’introduir el vostre correu electrònic i la vostra contrasenya, acceptar els termes de registre.

Després d’haver registrat Shards of Dreams, s’entra al joc, on se us convida a realitzar la primera tasca d’entrenament, que us introduirà els fonaments bàsics d’aquest joc i la interfície. Aquesta tasca proporciona no només habilitats pràctiques, sinó també una experiència suficient.

El joc en línia

Shards of Dreams, us convida a triar una classe per al vostre personatge. En aquest joc només hi ha quatre per cada bàndol en guerra (4 classes per a l'Imperi i 4 classes per a les terres baldes): Guerrer, Lladre, Sacerdot i Mag.

Juga el joc Shards of Dreams en línia, pots canviar de classe a l'Acadèmia (Mist Village) fins al desè nivell de forma gratuïta. Després del desè nivell, per canviar de classe, haurà de pagar una quantitat determinada.

Així doncs, després d’haver-te acostumat als Shards of Dreams en línia i arribar al segon nivell, et trobes al poble de Mists, on ja t’han preparat moltes tasques. Aquí podeu oferir els vostres serveis d’aventurer al caçador, ferrer, personalitat fosca, pescador, hostaler i criat de Dorion. A més, es trobarà amb Sage Uk, Old Miner i l'antic Kaspar, que viu als afores. La finalització amb èxit de les seves tasques us donarà l’oportunitat d’apropar-vos a passar al següent nivell.

Al cinquè nivell, rebreu els vostres primers punts, que es poden distribuir entre els paràmetres. Si canvieu aquests paràmetres, afectareu les característiques següents del caràcter:

La força és la força de la vaga de cos a cos i la capacitat de càrrega total del personatge;

Agility és la possibilitat d’esquivar i la possibilitat de passar un cop crític al jugador;

Physique afecta la salut general i la resistència del jugador;

Animity és la possibilitat de colpejar cos a cos (per a tots els jugadors) i variar (per arcs i alguns encanteris);

Luck és una oportunitat d’èxit crítica i augmenta la possibilitat d’aconseguir saqueig de monstres / cofres;

Intelligence és la quantitat total de mana d’un personatge.

Totes les cerques en línia que s’ofereixen al joc Shards of Dreams us donaran no només una gran quantitat d’experiència i diners, sinó també diverses coses que faciliten el pas posterior del joc.

Serà molt interessant interpretar Shards of Dreams, ja que actualment hi ha quaranta nivells del personatge.

Juga al joc en línia Shards of Dreams, hauràs d’anar a calabossos: es tracta d’ubicacions en les quals hi ha monstres molt greus, després d’haver-los derrotat, rebràs una compensació en forma de saqueigs rics i recompenses per tasques.

Shards of the Dreams ofereix diverses variants del Dungeon:

Dungeons per a pas individual: dissenyat per a un jugador, però cal tenir en compte que les batalles no són més difícils que les batalles a la superfície. Aquí els monstres són més forts, sovint tenen habilitats úniques i ataquen en grup.

calabossos de grup (no dissenyats per a ser completats sols) heu de reunir un grup de jugadors del nivell requerit, proveir-vos de diverses pocions i menjar i, a continuació, pujar a les aventures.

Play Shards of Dreams, un personatge que té una certa quantitat de rubis pot crear el seu propi clan, però només pot tenir els que pertanyin a una de les parts (Empire o Wasteland). Tingueu en compte que no podeu acceptar un jugador de l'altre costat a un clan, ni que canvieu de costat mentre esteu en un clan. Això només es pot fer després de deixar el clan.

Al final de la ressenya, diré el següent: el joc és digne d’atenció i el registre dels Shards of Dreams us permetrà submergir-vos en aquest món fantàstic.

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more