Marcadors

Shogun: Total War

Noms alternatius: Shogun: Total War

Shogun: Total War - al seu torn basat en joc d'equip, amb una estratègia global. És aquest primer llançament, jocs iniciats per al desenvolupament de la popular sèrie de videojocs Total War. La companyia ha desenvolupat i posat en llibertat una companyia de jocs ja invertits en el joc i totes les forces de l'ànima que desitja el seu reconeixement. Joc Shogun: Total War complert les seves expectatives, ja que en el moment en què té molts usuaris i fans. Tu pots ser un d'ells, i no es penedirà.

En llegir aquest comentari i mirant el joc Shogun: Total War vídeo i examinades les captures, es pot visitar el lloc i el joc Shogun: Total War descarregar. Aquí s'arriba a ajudar els programes disponibles en el seu ordinador.

El joc Shogun : Total Guerra jugar-significa que els seus batalles tàctiques en temps real. i mentre s'està executant un dels grans clans del Japó feudal. Esdeveniments del joc es desenvolupen Sengoku Jidai-, que se celebra el començament de 1530. El seu principal objectiu en el joc - el control del clan en l'exercici de les operacions de combat per aconseguir el títol de Shogun.

Cada clan ocupa una gran part del territori de l'Estat del Japó, que en aquest moment sota l'amenaça de la separació i Ostrava adjacent.

El joc compta amb la seva elecció d'aquests set clans: Shimazu, Mori, Oda, Imagawa, Takeda, Hojo, Uesugi.

També en el joc Shogun : Total Guerra presentats aquests personatges són capaços de dur a terme operacions encobertes al mapa estratègic. Se'ls anomena agents, que són:

  • Emissari;
  • Shinobi;
  • Ninja;
  • Geisha;
  • Priest - Catòlica.

Emissari - sense resistència pot moure a través de territori enemic. Responsable de les relacions diplomàtiques entre els clans. Feble davant els ninjas i geishes.

Shinobi - és un espia. Fàcilment es mou sobre els enemics i els informes del terreny moviments d'exèrcits i de tots els accidents. Feble davant els ninjas i geishes. Pot ser executat.

Ninja - aquest tipus d'assassí. La seva finalitat és principalment de les files més altes. Vulnerable a altres ninjes i geishes. Es pot executar si en territori enemic. Si el treball no mor automàticament.

Geisha - un assassí professional. Combina les capacitats i Shinobi Ninja. Encara que no és una missió, que encara no és visible, i no mori. Feble davant el ninja i geisha. Però en el cas nindzyay tenir una oportunitat de sobreviure, i no pels cops d'una geisha.

Priest - catòlic - redueix la lleialtat de les províncies del territori enemic. Si bé l'augment en el seu territori. Pot ser afectat ninjas o geishes.

Amb l'ajuda d'aquests herois poden assolir els seus objectius més ràpidament.

Joc de Total War Shogun presenta en gràfics de bona qualitat, no és possible amb la millor qualitat de detall. Música, que no és menys important per al joc, també té bona forma.

Es pot descarregar Total War Shogun i no perdre el temps i donar lloc a un exèrcit per començar la batalla pel reconeixement del seu clan. I no t'oblidis de consultar el joc Shogun: Total War amics.

Bona jugabilitat sort!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more