Marcadors

Silkroad Online

Noms alternatius: Ruta de la Seda en línia

Representar joc multijugador de rol en línia que et portarà de tornada en els dies de l'antiga Xina, el Mig Orient i Europa. Això és Silkroad joc en línia on la Gran Ruta de la Seda és un pont d'unió entre el món d'Àsia i Europa. Vostè té l'oportunitat de fer que les seves aventures contribueixen a floritura Ruta de la Seda.

Silkroad joc en línia requereix descarregar i instal lar el joc al seu equip. Per a això, feu el següent:

1. Al lloc principal del joc, descarregar el programa de descàrrega de jocs (3. 2 megabytes)

2. A continuació, executeu el fitxer descarregat i obri el seu centre de joc.

3. Allà, seleccioneu "Els meus Jocs" on es pot començar a descarregar el joc Silkroad.

4. Després d'això, executeu la descàrrega de l'arxiu de descàrrega passen d'instal · lar el joc. En iniciar el joc, es connectarà automàticament al servidor de joc.

Per tal de submergir-se en el món de joc Silkroad aventura a ell, el seu equip ha de complir els requisits mínims següents:

Processador: Pentium 3 800 MHz o superior

Memòria: 256 MB

Nivell de Vídeo: GeForce2 o ATI 9000

De so: compatible amb DirectX 9. Mapa 0c

Disc dur: 4 GB o més

Sistema operatiu: Windows 98, ME, 2000, XP, Vista.

A continuació, s'ha de passar Silkroad senzill registre

1. En el "registre" a la pàgina principal del joc s'especifica el tipus del teu personatge (comerciant, caçador o lladre)

2. Introduïu el vostre nom d'usuari (el nom que va a aprendre al servidor de joc)

3. Nova confirmació de la contrasenya. Especifiqueu també una pregunta secreta (nom de soltera de la seva mare, etc ) I la resposta, en cas que oblidi la seva contrasenya.

4. Correu electrònic

A continuació, han de ser confirmats acceptació de les regles del joc. Totes aquestes dades són enviats com una sol · licitud de registre. Després d'algun temps en les despeses totals ve amb un enllaç al seu perfil al joc, llavors podem assumir que el registre en el joc Silkroad acabat.

Actualment Silkroad joc en línia inclou 2 carreres: europeus i xinesos.

Raça europea. Juga el joc en línia per Silkroad raça europea pot utilitzar sis classes de personatges: guerrer, mag, bruixot, bard, un sacerdot i un lladre. Cada classe és única i té característiques especials en el joc. Raça europea està totalment centrat en el grup de joc que compensa els jugadors individuals debilitat. Cada classe en el grup té les seves pròpies tasques que coincideixen amb les seves habilitats.

Raça xinesa.

Raça xinesa no s'oposa a les rutes individuals i armats amb una varietat d'armes: espasa, arc, llança. Desenvolupament de la competència en una arma en particular permet que el jugador es combinen amb altres espècies i per seguir el desenvolupament d'una branca única. Jugant com el caràcter de la raça xinesa, pots desenvolupar el teu personatge sol, sense l'ajuda del grup.

Ruta de la Seda de jocs en línia s'actualitza amb regularitat, i Silkroad món online està canviant. Així que potser l'aparició de noves races, caràcters i classes.

Com es va esmentar anteriorment, durant el registre, vostè elegirà una professió

Pel que el convida a jugar a la preparació de nivell Silkroad 20. Tres d'ells: Merchant, Caçador, Murri.

Merchant. Per jugar el Silkroad línia joc per als comerciants després d'aconseguir el nivell 20 el cap al Gremi de Comerciants. Unir-se a l'Aliança es crea un comerciant àlies i roba nova. Després d'aquest préstec qüestions d'organització: comprar camions, crear un grup amb altres comerciants i caçadors per protegir millor a les caravanes, els béns de compra i conduir-lo a altres ciutats de la caça de gangues.

Hunter. La tasca de Hunter és protegir les caravanes d'atacar als bandits i monstres. Per a això, s'obté un percentatge dels comerciants de venda. Vostè pot convertir-se en un caçador després d'aconseguir el nivell 20, es va unir al Gremi Hunter i grups organitzats (caravanes) amb els comerciants i els altres caçadors.

Rogue. Després d'unir-se a un nivell d'aliança 20 Outlaw t'aixeques de la carretera de l'aventura, on per sobreviure el que necessita fer saquejant caravanes que passaven, creant una banda amb altres lladres. Ha de tenir compte amb els caçadors que reben una recompensa pel seu cap.

Joc Silkroad en línia (Silk Road) - la creació de l'empresa coreana Joymax, que gràcies a la seva bellesa exterior i la interactivitat del món es netegi el nas molts jocs en línia en el mateix gènere. Vostè pot crear un personatge és individual i independent del joc. Tot el que importa és el seu ambient de joc i les seves solucions. Registrar Silkroad et submergiran en el món dels viatges als antics megaciutats món (Bagdad, Constantinoble, Damasc), així com una altra ciutat màgica sense precedents. És un món d'aventura per als jugadors que viatgen d'arreu d'Àsia, Amèrica i Europa. Uneix-te a ells!

Aventures al Mundial de Carreteres de la Seda en línia esperant per tu!

 
Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.
Read more